Galatasaray'da Osimhen'den muhteşem röveşata! Ayakta alkışlandı...

Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor'u 3-0 mağlup eden Galatasaray'ın sakatlıktan dönen yıldızı Victor Osimhen, muhteşem bir röveşata ile takımının son golünü kaydederken yaptığı vuruş Antalya'da tüm tribünler tarafından ayakta alkışlandı.

Galatasaray'da Osimhen'den muhteşem röveşata! Ayakta alkışlandı...

Galatasaray, Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar, rakibini 3-0'lık skorla geçmeyi başarırken golcüleri geceye damga vurdu.

Haberin Devamı
Antalyaspor 0-3 Galatasaray (MAÇ SONUCU)

Mauro Icardi'nin 2 golle yıldızlaştığı mücadelede kapanışı Victor Osimhen gerçekleştirdi. Nijeryalı golcü, uzun yıllar akıllarda kalacak bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Galatasarayda Osimhenden muhteşem röveşata Ayakta alkışlandı...

FORMASINA YENİDEN KAVUŞTU

Galatasaray'ın Napoli'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Victor Osimhen, Türkiye kariyerine etkileyici bir başlangıç yapmıştı. Nijeryalı yıldız, 28 Eylül'de 3-3 sona eren Kasımpaşa maçında attığı 2 golle yıldızlaşırken yaşadığı sakatlık nedeniyle karşılaşmanın ilk yarısının sonunda oyundan çıkmak durumunda kalmıştı. Antalyaspor maçıyla kadroya geri dönen Osimhen, yedekler arasında başladığı mücadelede 78. dakikada Mauro Icardi'nin yerine oyuna dahil olurken 90+3'te de skoru elirleyen gole imza attı.

Haberin Devamı

Galatasarayda Osimhenden muhteşem röveşata Ayakta alkışlandı...

MUHTEŞEM RÖVEŞATA!

Antalyaspor mücadelesinde ağlara gönderdiği bir topun VAR incelemesi sonrası ofsayt nedeniyle gol değeri kazanmamasının ardından Victor Osimhen, 90+3. dakikada bu kez spektaküler bir an ile sahneye çıktı. Galatasaray'ın sağ kanattan Hakim Ziyech ile kullandığı serbest vuruşta yapılan ortaya Antalyaspor savunmasının müdahalesi sonrası kale alanının sol çaprazında topla buluşan Victor Osimhen, yerden seken topa yaptığı jeneriklik röveşata ile durumu 3-0'a getirdi.

AYAKTA ALKIŞLANDI

Victor Osimhen'in Antalyaspor karşısında attığı muhteşem gol, Antalya'da da taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandı. Nijeryalı oyuncu, gol sonrası büyük sevinç yaşarken Corendon Airlines Park'taki seyirciler de Osimhen'i ayakta alkışladı.

Galatasarayda Osimhenden muhteşem röveşata Ayakta alkışlandı...

'GOLÜM PUSKAS ÖDÜLÜ'NE ADAY OLABİLİR'

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Victor Osimhen, golüyle ilgili de konuştu. Yaptığı açıklamada Nijeryalı oyuncu, "İnanılmaz bir gol attım. 3 puanı aldığımız için çok mutluyum. Bugün doğum günü olan hocama armağan ediyorum golümü. İlk yarı iyi değildik ama Icardi'nin golüyle kendimizi toparladık. İkinci yarı daha iyiydik. Birinci golümün iptal edilmesi normaldi ama ikinci golümün iptal edilmesi normal olamazdı. Golüm Puskas Ödülü'ne aday olabilir, çok klas bir goldü. Neden olmasın?" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

 

Galatasarayda Osimhenden muhteşem röveşata Ayakta alkışlandı...

YORUM YAZ