Galatasaray'da Okan Buruk'a dudak uçuklatan ücret! Avrupa’dan isteyenler vardı...

Galatasaray ile Süper Lig'de şampiyon olan teknik direktör Okan Buruk, sözleşme tazeliyor. 2 yıllık sözleşme imzalayacak olan Buruk’un maaşı dudak uçuklattı.

Galatasaray'da Okan Buruk'a dudak uçuklatan ücret! Avrupa’dan isteyenler vardı...

Futbolcu olarak kupalar kaldırdığı Galatasaray’da teknik direktör olarak da 2 sezon üst üste lig şampiyonluğuna ulaşan Okan Buruk, 2 yıl daha görevine devam edecek. 50 yaşındaki çalıştırıcı için bugün Başkan Dursun Özbek’in de katılımıyla Rams Park’ta bir imza töreni gerçekleşecek. Saat 11.00’de başlayacak organizasyonda hem Özbek hem de Buruk yeni sezona dair hedeflerini dile getirecek. 

Haberin Devamı

TRANSFER ZİRVESİ YAPTILAR

Galatasaray’da yönetim ve teknik ekip, imza öncesi bir araya geldi. Ali Sami Yen Spor Kompleksi’ndeki buluşmada Dursun Özbek ve Okan Buruk’un yanı sıra Sportif A.Ş. yöneticileri ve Cenk Ergün yer aldı. Sarı-Kırmızılılar bu toplantıda yeni sezona yönelik transfer çalışmalarını ve yol haritasını bir kez daha masaya yatırdı. Taraflar şu ana kadar yapılan görüşmelerle ilgili son bilgileri aktarırken, kamp dönemi başlayana kadar tüm transferlerin tamamlanması fikri üzerinde uzlaşma sağlandı.

Galatasarayda Okan Buruka dudak uçuklatan ücret Avrupa’dan isteyenler vardı...

AVRUPA’DAN İSTEYENLER VARDI

Galatasaray’da oynattığı pozitif futbol ve ligdeki başarılarıyla Avrupa’nın da dikkatini çeken Okan Buruk’a, hem futbolculuk döneminden tanıyan İtalyan kulüplerinin hem de Fransa’dan Marsilya’nın yakın ilgisi vardı. Buruk ise her fırsatta Galatasaray’ın başında kalmak istediğini dile getiriyordu. Dursun Özbek de seçimden önce hocaya verdiği sözü tutarak, 2 yıllık kontratı başarılı çalıştırıcının önüne koydu.

Haberin Devamı

60 MİLYON TL

Okan hocanın yeni kontratla birlikte maaşının 60 milyon Lira seviyesine çekilmesi bekleniyor. Bu anlaşmayla beraber, Dursun Özbek başkanlık koltuğundaki 3. dönemini Okan Buruk’la geçirmiş olacak.

Galatasarayda Okan Buruka dudak uçuklatan ücret Avrupa’dan isteyenler vardı...

YORUM YAZ