Galatasaray'da Michy Batshuayi gollerine devam ediyor

Galatasaray'ın Belçikalı santrforu Michy Batshuayi, Gaziantep FK maçında attığı golle bu sezon 4. kez fileleri havalandırdı.

Galatasaray'da Michy Batshuayi gollerine devam ediyor

Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçında Galatasaray sahasında Gaziantep FK ile oynarken, sarı-kırmızılıların üçüncü golünü Belçikalı forveti Michy Batshuayi attı. Maçın 76. dakikasında Kerem Demirbay’ın pasında ceza sahası içi sol tarafında topla buluşan Barış Alper Yılmaz’ın pasında arka direkte bulunan Batshuayi meşin yuvarlağı boş köleye göndererek skoru 3-0 yaptı.

Haberin Devamı

30 yaşındaki futbolcu, ligdeki gol sayısını da 2'ye çıkardı. Belçikalı futbolcunun bu sezon Avrupa kupalarında da 2 golü bulunuyor. Maça 11’de başlayan Michy Batshuayi 90 dakika sahada kaldı. Galatasaray'ın Belçikalı santrforu Michy Batshuayi, bu sezon 4. kez fileleri havalandırdı.

Türkiye'de daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe formalarını terleten Batshuayi, kariyerine sarı-kırmızılı formayla devam ediyor. Bu sezon sözleşme imzaladığı Galatasaray'da 8. resmi maçına çıkan 30 yaşındaki golcü, 4. kez gol sevinci yaşadı.

UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde 2 gol atan Batshuayi, Süper Lig'de de 2. kez skoru değiştirdi.

 

YORUM YAZ