MENÜ

Galatasaray'da Mauro Icardi'den Erden Timur sözleri! 'Teşekkür etmek istiyorum'

Galatasaray, Süper Lig'in 35. haftasında Sivaspor'u 6-1 mağlup etti. Maçın ardından sarı-kırmızılı ekibin yıldız futbolcusu Mauro Icardi açıklamalarda bulundu.

 

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Galatasaray evine Sivasspor'u 6-1 yenerken, sarı-kırmızılıların Arjantinli futbolcu Mauro Icardi, 2 gol kaydetti. Maçın 59. dakikasında Dries Mertens'in sağ kanattan ortasında ceza sahası içine hareketlenen Icardi, kale önünde yaptığı tek vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve skoru 3-1 yaptı. Müsabakanın 85. dakikasında yine sahneye çıkan Arjantinli futbolcu, Kerem Aktürkoğlu’nun sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta penaltı noktası yakından yaptığı vuruşta top ağlara gitti ve skor 6-1 oldu.

Haberin Devamı

31 yaşındaki futbolcu bu golle birlikte Süper Lig’deki gol sayısını 23’e çıkardı. Arjantinli futbolcu ayrıca ligde son 7 maçta 9. golünü attı. Mauro Icardi 11'de başladığı müsabakada 90 dakika sahada kaldı. Maçın ardından yıldız futbolcu açıklamalarda bulundu.

Icardi’nin maç sonu değerlendirmesi şu şekilde:

“Çok önemli bir maçtı. Zor bir rakip olduğunu biliyorduk. Özellikle rakibini zorladıklarını biliyorduk. Evimizde kendi taraftarımızın önünde çok önemli bir maça çıkarken onların desteğiyle iyi oynayacağımıza inanıyorduk ve sonunda istediğimiz sonuca ulaştık.

Galatasarayda Mauro Icardiden Erden Timur sözleri Teşekkür etmek istiyorum

Katkım kulüp sayesinde diyebilirim. Erden Bey’e teşekkür etmek istiyorum. Onların yanında çalışan ekibine de teşekkür etmek istiyorum. Onlar sayesinde buraya geldim. Hırslı bir insanım ben. Kazanmayı seviyorum. Aynı zamanda santrafor olduğum için de gol atmak istiyorum. Taraftarımız da bize çok destek oluyor. Hem sahada hem sokakta bizi yalnız bırakmıyorlar. Onlarna ediyorlar nasıl oynamamız gerektiği konusunda. Onlara da bir teşekkür olarak her zaman yüzde yüzümü vermeye çalışıyorum.”

YORUM YAZ