Galatasaray'da Lucas Torreira'dan Fenerbahçe galibiyeti yorumu

Galatasaray'ın Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ettiği maçta 1 gol, 1 asistle oynayan Lucas Torreira, 90 dakikanın ardından konuştu. Çok önemli be 3 puan aldıklarını vurgulayan Torreira, "Derbi galibiyetine golle katkı vermek benim için çok önemliydi. Bu golümü önce aileme, sevgilime, tüm Galatasaray camiasına, birlikte çalıştığım insanlara ve aynı zamanda Uruguay’daki kulübüme adamak istiyorum." dedi.

Galatasaray'da Lucas Torreira'dan Fenerbahçe galibiyeti yorumu

Süper Lig'in 6. haftasında konuk olduğu Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup eden Galatasaray'da Lucas Torreira fırtınası esti. Alınan kritik galibiyete 1 gol, 1 asistle damga vuran Uruguaylı yıldız, 90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu ve çok mutlu olduklarını vurguladı.

Haberin Devamı

'3 puanın daha önemli olduğunun farkındaydık'

3 puanın önemine vurgu yapan 28 yaşındaki oyuncu, "İnanılmaz mutluyuz. Bu çok önemi bir maçtı. Bunun farkındaydık. Üç puanın çok önemli olduğunun farkındaydık. Büyük bir takıma karşı mücadele ettik. Bütün hafta çok iyi çalıştık. Golleri bulduk. HePimiz çok çalışıyor ve yardımlaşıyor. Taraftarlarımızı mutlu ettiğimiz için çok memnunuz." dedi ve ekledi:

'Derbi galibiyetine golle katkı vermek önemliydi'

"Üç senedir gol atamıyorum diye söyleniyordu ama burada iki şampiyonluğum var. Derbi galibiyetine golle katkı vermek benim için çok önemliydi. Bu golümü önce aileme, sevgilime, tüm Galatasaray camiasına, birlikte çalıştığım insanlara ve aynı zamanda Uruguay’daki kulübüme adamak istiyorum."

 

YORUM YAZ