Galatasaray'da Kerem Demirbay: Yakışanı yapamadık

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off Turu ikinci maçında İsviçre ekibi Young Boys’a 1-0 mağlup olarak Devler Ligi’ne veda etti. Müsabakanın ardından sarı-kırmızılı ekipte Kerem Demirbay açıklamalarda bulundu.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off Turu ikinci maçında İsviçre ekibi Young Boys ile sahasında karşılaştı. İsviçre’de oynanan ilk maçta 3-2 mağlup olan sarı-kırmızılılar, ikinci maçta da sahadan 1-0 yenilgiyle ayrıldı. Maçın ardından Kerem Demirbay açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Karşılaşmayı değerlendiren Kerem Demirbay, "Üzgünüz. Bugün böyle bir maç oynadığımız için... Şampiyonlar Ligi'ne gidemedik, Galatasaray'a yakışanı yapamadık. Üzgünüz. Futbol çok basit. Bugün başaramadık. Yakışanı yapamadık. Galatasaray için, camiamız için, ülkemiz için üzgünüm. Avrupa Ligi'ne girdik. Galatasaray'a, bize yakışanı yapmak istiyoruz. Yola devam edeceğiz" dedi.

Forma rekabetine değinen Kerem Demirbay, "Galatasaray'da büyük oyuncular, büyük karakterler var. Ben de onlardan biriyim. Burada hak eden formayı alır" şeklinde konuştu.

YORUM YAZ