Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun kararı değişti! Rotası belli oldu...

Galatasaray'da durumu merak edilen isimlerin başında gelen Kerem Aktürkoğlu'nun geleceğine ilişkin kararı değişti. Milli oyuncunun yeni rotası belli oldu.

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun kararı değişti! Rotası belli oldu...

Galatasaray'da takıma katılacak yeni isimler kadar ayrılıklar da merak konusu. Sarı-Kırmızılılar'da durumu en merak edilen isimlerin başında Kerem Aktürkoğlu geliyor.

Haberin Devamı

KAPTANLIK ELİNDEN ALINMIŞTI

Galatasaray'ın Beşiktaş ile oynadığı Süper Kupa mücadelesinin devre arasında soyunma odasında teknik heyet ile bir gerginlik yaşadığı belirtilen Kerem Aktürkoğlu'nun durumuna ilişkin Young Boys maçında da dikkat çekici bir gelişme yaşanmıştı. Birinci kaptan Fernando Muslera'nın ilk yarı sonunda sakatlığı nedeniyle oyundan çıkmasının ardından kaptanlık pazubandı ikinci kaptan olarak bilinen Kerem Aktürkoğlu'na değil Mauro Icardi'ye geçmişti. Icardi'nin oyundan çıkmasının ardından ise kaptanlık pazubandı Berkan Kutlu tarafından takılmıştı. 90 dakika sahada kalan Kerem Aktürkoğlu'nun ikinci kaptanlığının alındığı böylece ortaya çıkmıştı.

Galatasarayda Kerem Aktürkoğlunun kararı değişti Rotası belli oldu...

KONUYA İLİŞKİN AÇIKLAMADA BULUNMUŞTU

Haberin Devamı

Kaptanlık görevinin kendisinden alınmasına ilişkin bir açıklama yapan Kerem Aktürkoğlu, "Bugüne kadar bana layık görülen kaptanlık görevini en iyi şekilde yapmaya, bu unvanı hakkıyla taşımaya çalıştım. Galatasaray’a geldiğim 2020 yılından bu yana kulübümde yaşadığım anların her biri, beni başka bir oyuncuya ve ötesinde farklı bir insana dönüştürdü. Emin olduğum şey şu ki; bundan sonra kolumda kaptanlık bandı olmasa da, yine gerektiği her an saha içi ve saha dışı inisiyatif alacağım, Galatasaray için her yere gideceğim. Galatasaray’a ve Galatasaray taraftarına karşı sorumluluklarımı biliyorum. Aynı duruşla, Galatasaray futbolcusuna yakışır şekilde alınan karara saygı göstermeye ve kulübüm için mücadeleye devam edeceğim" ifadelerini kullanmıştı.

Galatasarayda Kerem Aktürkoğlunun kararı değişti Rotası belli oldu...

BAŞKANDAN KAPTANLIK SORUSUNA YANIT

Kerem Aktürkoğlu'nun açıklamalarına ilişkin kendisine sorulan kaptanlık sorusunu cevaplandıran Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ise, "Söylediklerimden şunu anlayın; Galatasaray’da kaptanlıklar transfer sezonu bitince olur. Transfer hareketliliği içinde olan kişilerle ilgili sonuç, transfer dönemi bitince ortaya çıkar. Transfer süreci devam ediyor. Neticede transfer sezonu bitince birinci, ikinci, üçüncü kaptanları belirleriz. Benim söylediklerimi tahrif etmeyin. Transfer sezonu bitene kadar, transfer sezonunun sonunda kaptanlar belli oluyor. Transfer hareketli geçiyor. Bu süreç bitmeden falanca filanca kaptan yorumu yapmaya gerek yok" dedi.

Haberin Devamı

Galatasarayda Kerem Aktürkoğlunun kararı değişti Rotası belli oldu...

KARARINI DEĞİŞTİRDİ! ROTA MOSKOVA...

Kerem Aktürkoğlu uzun süredir İspanyol kulübü Real Sociedad’la görüşmeler yapsa da en ciddi teklifi Rus kulübü Spartak Moskova’dan aldı. Ruslar, Milli yıldızın bonservisi için 12 milyon Euro’luk bir teklif yaptı. Galatasaray bu teklifi kabul etmiş olmasına rağmen, Rusya’ya gitmeye sıcak bakmayan Kerem, şu ana kadar anlaşmaya yanaşmadı. Ancak yaşanan son krizin ardından, daha ciddi bir teklif gelmezse Kerem’in Spartak’a “Evet” diyebileceği belirtiliyor.

 

Galatasarayda Kerem Aktürkoğlunun kararı değişti Rotası belli oldu...

YORUM YAZ