Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu için konuşulan rakamlar dudak uçuklattı! Çok ciddi teklifler...

Galatasaray'da sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Kerem Aktürkoğlu'nu dev takımlar şimdiden listesine aldı. Yıldız futbolcu için konuşulan rakamlar dudak uçuklattı.

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu için konuşulan rakamlar dudak uçuklattı! Çok ciddi teklifler...

Galatasaray’da öncelikli gündem maddelerinden biri de Kerem Aktürkoğlu’nun muhtemel satışı. Ortaya konulan rakamlar oldukça ciddi ve Sarı-Kırmızılılar’ın bu yaz yapmayı düşündüğü pahalı transferleri etkileyecek türden…

Haberin Devamı

GALATASARAY’DA 24 GOLE KATKI YAPTI

Bu sezon şampiyonlukta önemli bir role sahip olan Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray'da 54 maçta görev alarak, 15 gol 9 asistlik katkı yaptı.

Galatasarayda Kerem Aktürkoğlu için konuşulan rakamlar dudak uçuklattı Çok ciddi teklifler...

AVRUPA KULÜPLERİ PEŞİNDE

Galatasaray'a Erzincanspor'dan gelen ve son 4 sezonda yaşanan 2 şampiyonlukta büyük katkıları olan Kerem Aktürkoğlu için Avrupa kulüpleri, Galatasaray'ın kapısını çalıyor.

REAL SOCİEDAD TEKLİF YAPMIŞTI

Son olarak Real Sociedad, Galatasaray’a 12 milyon Euro artı 3 milyon Euro bonus olmak üzere 15 milyonluk bir teklif sunmuştu. Ancak Sarı-Kırmızılılar, bu teklifi beklemeye aldı. Son olarak Farioli’nin başına geçtiği Ajax’ın da devreye girmesi, sürecin gidişatını tamamen değiştirdi. Hollanda kulübünün Milli yıldız için Galatasaray’ın beklentilerini karşılamaya hazır olduğu iddia ediliyor.

Haberin Devamı

20 MİLYON EURO...

Aynı zamanda Suudi Arabistan ve ABD kulüplerinin ısrarla kadrosuna katmak istediği Kerem Aktürkoğlu’nun bonservisi için Galatasaray’ın son talebi net 20 milyon Euro seviyesine kadar geldi. Son dönemde sürekli olarak ayrılık mesajları veren Kerem’in, transferle ilgili kararına rağmen, tercihi tamamen Galatasaray Yönetimi’ne bıraktığı da gelen haberler arasında. 25 yaşındaki oyuncunun, bonservisiyle ilgili bir kolaylık yapılması yönünde herhangi bir görüşme kesinlikle yapmayacağı öğrenildi.

 

Galatasarayda Kerem Aktürkoğlu için konuşulan rakamlar dudak uçuklattı Çok ciddi teklifler...

YORUM YAZ