Galatasaray'da kadrodaki yıldızların durumu belli oluyor... Zaniolo'da kritik hafta!

Galatasaray'da transfer edilecek isimler kadar kadrodaki yıldızların durumu da merak ediliyor. Sarı-Kırmızılılar'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Nicolo Zaniolo için kritik haftaya girilmiş durumda.

Galatasaray'da kadrodaki yıldızların durumu belli oluyor... Zaniolo'da kritik hafta!

Galatasaray'da yeni sezon kadrosu için çalışmalar sürüyor. Sarı-Kırmızılılar'da kadroya katılacak isimler kadar kadroda yer alan yıldızların durumu da merak ediliyor.

Haberin Devamı

GENÇLER İÇİN KAPILAR KAPALI

Galatasaray’da geçen sezonu kiralık olarak başka takımlarda geçiren Yunus Akgün ve Emin Bayram’ın geleceği merak konusuydu. Yeni yabancı kuralı ve iki oyuncunun performansları sebebiyle gelecek tekliflerin reddedileceği öğrenildi. İki futbolcu için astronomik bir rakam gelmediği sürece teknik ekip de devam edilmesi gerektiğini düşünüyor.

Galatasarayda kadrodaki yıldızların durumu belli oluyor... Zanioloda kritik hafta

NELSSON'A YENİ SÖZLEŞME

Galatasaray’dan ayrılmak isteyen Victor Nelsson, sakatlığı sebebiyle Avrupa Şampiyonası’nı kaçırdı. Diğer yandan da kulüpten gitmeyi düşünen Danimarkalı stoperi, Sarı-Kırmızılılar bırakmak istemiyor.

Şu anda 1.2 milyon Euro civarında maaş alan 25 yaşındaki oyuncunun kalması için kendisine zamlı bir kontrat yapılacak. Bu konuda yönetimin çalışmalarını yürüttüğü belirtiliyor.

Haberin Devamı

ZANIOLO'DA KRİTİK HAFTA

2 sezon önce devre arasında Roma’dan 15 milyon Euro bedel ile takıma katılan ve sezon sonunda Aston Villa’ya kiralanan Nicolo Zaniolo’nun geleceği belli oluyor... Galatasaray Yönetimi, uzun bir süredir gelen teklifleri reddedip, beklentiler karşılanmadığı sürece satışa onay verilmeyeceğini belirtmişti. Nitekim teklif Aslan’ın istediği gibi 20 milyon Euro bandına çıktı. Bu rakama ise İtalyan oyuncunun ülkesinden hazır olan iki takım var. Atalanta ve Fiorentina’nın, 24 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak istediği belirtildi.

EN AZ 20 MİLYON EURO

Bu doğrultuda hafta içerisinde genç futbolcunun, satışının gerçekleşmesinin hayli yüksek olduğu öğrenildi. Satış sonrasında ise Sarı-Kırmızılı kulübün kasasına en az 20 milyon Euro girmesi bekleniyor.

Galatasarayda kadrodaki yıldızların durumu belli oluyor... Zanioloda kritik hafta

YORUM YAZ