Galatasaray'da Kaan Ayhan gururlu! '2 şampiyonluktan sonra...'

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Galatasaray, sahasında karşılaştığı Corendon Alanyaspor’u 1-0 yenerek liderliğini sürdürdü. Maçın ardından Kaan Ayhan, takımıyla gurur duyduğunu ifade etti.

Galatasaray'da Kaan Ayhan gururlu! '2 şampiyonluktan sonra...'

Galatasaray'da Kaan Ayhan, Corendon Alanyaspor’u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada takımıyla gurur duyduğunu vurgularken çok mutlu olduğunun altını çizdi. 

Haberin Devamı

Kaan Ayhan'ın açıklamaları şu şekilde:

“Zor bir maç olmasına rağmen çok iyi bir performans sergilediğimizi düşünüyorum. Son iki maçta özellikle ikinci yarıda biraz zorlanmıştık. Bugün daha iyi bir konsantrasyonla çıktık sahaya. O yüzden de haklı bir şekilde galip çıktık. Skor 1-0 olduğu için belki çok dominant görünmüyor ama çok dominant bir oyun oynadık. Neredeyse rakip takıma gol pozisyonu vermeden tamamladık. O yüzden mutluyuz.

Milli araya iyi şekilde gidip dönmek istiyoruz. Sezon başından beri belki 1-2 maç hariç çok üst düzey performans gösteriyoruz. Bence hatta geçen sezona göre daha dengeli daha baskın bir Galatasaray gördüğümüzü düşünüyorum. Dediğim gibi bunu skora yansıtmak önemli. Bugün belki 2-3 gol atabilirdik ama olmadı. İki şampiyonluktan sonra çoğu takım zorlanıyor ama biz hala zirvedeyiz. Hem takımla gurur duyuyorum hem de çok iyi çalışıyoruz. Çok mutluyum bu sezon için.”

YORUM YAZ