Galatasaray'da Gabriel Sara'dan Okan Buruk itirafı! 'Görüntülü konuşma yaptık'

Galatasaray'ın yeni transferi Gabriel Sara, açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcu transfer süreci hakkında konuşurken, Okan Buruk ile ilgili gelen soruya da dikkat çeken bir cevap verdi.

Galatasaray'da Gabriel Sara'dan Okan Buruk itirafı! 'Görüntülü konuşma yaptık'

Galatasaray'ın rekor transferi olan Brezilyalı yıldız futbolcu Gabriel Sara, sarı-kırmızılıların YouTube hesabına özel açıklamalarda bulundu. Genç orta saha, sarı-kırmızılı takıma transfer süreci hakkında dikkat çeken sözler kullandı.

Haberin Devamı

Türkiye'deki ilk dönemi hakkında konuşan Gabriel Sara, "Türkiye'de iyi bir şekilde karşılandım. Daha önce küçük bir şehirde yaşıyordum. Dolayısıyla büyük bir şehre geldiğim zaman inanılmaz hissettim. Yapacak o kadar çok şey var ki... Aynı zamanda insanlar da harika. Bu yüzden çok hoşuma gitti" dedi.

Galatasaray'ın global anlamda çok tanındığını vurgulayan Gabriel Sara, "Birkaç maçını izlemiştim daha önce Galatasaray'ın. Özellikle Şampiyonlar Ligi maçlarını. Birkaç Brezilyalı oyuncu da vardı burada oynayan. Dünya üzerinde herkes Galatasaray'ı biliyor" diye konuştu.

"Felipe Melo ile karşılıklı oynadın mı" sorusuna Gabriel Sara, "Brezilya'da iki defa derbide karşılaştık. Harika bir oyuncu. Biraz çılgın ama kesinlikle harika bir oyuncu. Onunla bir kere forma değiştirmiştik. Ezeli rakibimizin forması olduğu için hiçbir zaman giyemedim. Genelde iyi hatıralarım yok çünkü inanılmaz bir oyuncu ve onunla karşılaştığım her zaman bana zorluk çıkarttı" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Şampiyonluk hedeflediklerini vurgulayan Gabriel Sara, "Şampiyonlar Ligi'nde tamamını izlediğim maçlar oldu. Onun dışında iki kez üst üste şampiyon olduğunu da biliyordum ve umarım üçüncü kez üst üste olacağız" açıklamasını yaptı.

Galatasarayda Gabriel Saradan Okan Buruk itirafı Görüntülü konuşma yaptık

Galatasaray'a transfer sürecinde Okan Buruk'la görüştüğünü belirten Brezilyalı orta saha, "Buraya gelmeden önce hocayla görüntülü konuşma yaptık. Bana projeyi anlattılar, başkan ve başkan yardımcısıyla birlikte. Onun dışında çok da bilgi sahibi değildim aslında tarih açısından baktığımızda" dedi.

Kendisinden olan beklentiyi fark ettiğini vurgulayan Gabriel Sara, "Benden yüksek beklenti var. Ben de heyecanla onların yüksek beklentilerini karşılamak istiyorum. Futbol bu, tabii ki onlar transfer ederken belli bir şeyler düşünüyorlardı ve ben de o beklentileri karşılamak için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

Taraftarların önünde çıktığı ilk maça değinen Gabriel Sara, "İnanılmaz bir atmosfer vardı. Çok fazla ses vardı, inanılmaz bir tutku vardı. İlk önce ne yapacağımı bilemedim, özellikle maça girdiğim zaman ama daha fazlasını da sezon boyunca yapmak istiyorum" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

"İdol olarak gördüğün futbolcu kim" sorusuna Gabriel Sara, "Yok aslında, idolüm diyeceğim kişi babamdır ama yedi yaşında bayıldığım, büyüleyici bir oyuncu vardı: Zidane. Brezilya'ya karşı oynamıştı, o maçı kaybettik maalesef ama o yaşımdan beri beni büyüleyen ve çok önemli bulduğum bir oyuncu. Brezilya'dan birini seçecek olursam Ronaldinho derim" cevabını verdi.

Galatasarayda Gabriel Saradan Okan Buruk itirafı Görüntülü konuşma yaptık

Bireysel hedefi hakkındaki soruya yanıt vermekten sakınan Gabriel Sara, "Benim şahsi olarak hedefim gizli, onu söylemeyeceğim ama daha iyi olmak istiyorum. Her zaman daha iyisini hedefliyorum. Takım olarak ise her maçı kazanmak, her alanda şampiyon olmak ve her kulvarda başarılı olmak" diye konuştu.

Son olarak taraftara seslenen Gabriel Sara, "Her maçta elimden gelenin en iyisini yapacağım. Umarım sezonun sonuna kadar çok keyifli vakitler geçireceğiz" dedi.

YORUM YAZ