Galatasaray'da Gabriel Sara şoku: Young Boys maçında yok

Galatasaray'da yeni transferlerden Gabriel Sara, Hatayspor maçının ardından Konyaspor karşısında da forma şansı buldu. Teknik Direktör Okan Buruk'un yavaş yavaş 11'e monte etmek istediği 25 yaşındaki oyuncu Young Boys maçında forma giyemeyecek. İşte detaylar...

Galatasaray'da Gabriel Sara şoku: Young Boys maçında yok

Galatasaray'da yeni transferlerden Gabriel Sara, ilk kez Hatayspor karşılaşmasında sarı - kırmızılı formayı giymişti. Yıldız oyuncu Cuma günü deplasmanda kazanılan Konyaspor maçında ise sahaya ilk 11'de çıktı.

Haberin Devamı

66 DAKİKADA NE YAPTI?

Yıldız oyuncu yerini 66. dakikada Kerem Demirbay'a bıraktı. Brezilyalı yıldız sahada kaldığı süre boyunca, % 73 pas isabetliyle oynadı ve girdiği iki ikili mücadelenin ikisini de kazandı. Takım arkadaşlarına bir kez kilit pas veren Sara, iki kez orta yaparken bunlardan birinde isabet sağladı.

HANSI FLICK AÇIKLADI, BASIN YALANLADI

YOUNG BOYS MAÇINDA YOK

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için play-off turunu geçmek zorunda olan Galatasaray'da Gabriel Sara, Young Boys ile 21 Ağustos'ta deplasmanda oynanacak mücadelede forma giyemeyecek.

Galatasarayda Gabriel Sara şoku: Young Boys maçında yok

Yıldız oyuncu imza attıktan sonra Galatasaray TV'ye yaptığı açıklamada 21 Ağustos'ta kız arkadaşının doğum yapacağını açıklamıştı. 25 yaşındaki oyuncu maç günü doğum yapacak olan eşinin yanında olmak için İngiltere'ye gidecek. Bu yüzden İsviçre'de oynanacak karşılaşmanın kadrosunda yer almayacak.

Haberin Devamı

Galatasarayda Gabriel Sara şoku: Young Boys maçında yok

YORUM YAZ