Galatasaray'da Fernando Muslera: İkinci yarıda oyunumuzu oynayamadık

Galatasaray, Süper Lig'in 7. haftasında Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldı. Maçın ardından sarı-kırmızılıların kaptanı Fernando Muslera açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da Fernando Muslera: İkinci yarıda oyunumuzu oynayamadık

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray, RAMS Park’ta Kasımpaşa ile mücadele etti. Karşılaşmada 3-0 öne geçen sarı-kırmızılılar, sahadan 3-3 beraberlikle ayrıldı. Maçın ardından file bekçisi Fernando Muslera açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Karşılaşmayı değerlendiren Fernando Muslera, "İlk 45 dakika ile ikinci 45 dakika farklı maçlar gibiydi. Normalde biz farklı oynuyoruz, ikinci yarıda oyunumuzu oynayamadık. Kasımpaşa iyi bir takım, onlara da saygı göstermek lazım. Geçen sene bu zamanlar da Hatayspor'a yenildik. Kendimizi eleştireceğiz ve hatalardan ders alacağız. Çok uzun bir yolumuz var" şeklinde konuştu.

Soyunma odasında konuştuklarını belirten Fernando Muslera, "Biz her zaman kazanmak için oynuyoruz. İlk yarı iyiydik, berabere kaldığımız için üzüldük maç sonu. Soyunma odasında maç maç devam etmemiz gerektiğini, önümüze bakmamız gerektiğini konuştuk. Bir sonraki maçtan itibaren yine kazanarak devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ