Galatasaray'da Fatih Terim ve Ünal Aysal ateşkes 'Buzları erittik, barıştık'

Galatasaray'da camia adına önemli bir gelişme yaşandı. Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal ile sarı-kırmızılıların efsane teknik direktörü Fatih Terim'in 2013’teki olaylı vedasından bu yana mesafeli olduğu biliniyordu. Aysal önceki gün açıklamalarda bulundu ve bu konuya dair de konuştu. İşte detaylar.

Galatasaray'da Fatih Terim ve Ünal Aysal ateşkes 'Buzları erittik, barıştık'

2013-14 sezonu devam ederken Galatasaray'da Fatih Terim'in görevine son verilmiş, o dönem sarı-kırmızılı kulübün başkanı olan Ünal Aysal'la Terim'in arası açılmıştı. 

Haberin Devamı

Ancak Aysal ve Terim buzları eritti. Hürriyet'in haberine göre konu hakkında açıklamada bulunan Aysal şu ifadeleri kullandı:

Galatasarayda Fatih Terim ve Ünal Aysal ateşkes Buzları erittik, barıştık

“O dönemin şampiyonluk telaşı içinde bu konu oldukça farklı algılandı. Nitekim sonrasında ne benim Fatih hoca hakkında, ne de onun benim hakkımda kişisel ve hasmane bir söylemi olmadı. Bir araya geldiğimiz her G.Saray etkinliğinde karşılıklı nezaket ve saygı çerçevesinde merhabalaştık. En son yurt dışında bir restoranda yemek yerken karşılaştık ve karşılıklı olarak sohbet ederek buzları erittik. Galatasaray’da küslük ve kırgınlık olmaz.”

'BAŞARILI BİR ELEMAN'

O dönem Ünal Aysal’ın Fatih Terim hakkında ‘Başarılı bir eleman’ ifadesiyle başlayan, başarılı teknik adamın G.Saray’la birlikte Milli Takım’ı çalıştırmak istemesiyle tırmanan gergin süreç Terim’in görevine son verilmesiyle sona ermişti.

YORUM YAZ