Galatasaray'da eleştirilerin odağında Fernando Muslera var

Galatasaray ile Kopenhag arasında oynanan Şampiyonlar Ligi grup maçında yenilen ilk golde hata yapan Fernando Muslera, eleştirilerin odağında yer aldı. İşte detaylar...

Galatasaray'da eleştirilerin odağında Fernando Muslera var

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda yer alan temsilcimiz Galatasaray, gruptaki ilk maçını sahasında Danimarka ekibi Kopenhag ile oynadı.

Haberin Devamı

Mücadeleye hızlı başlayan temsilcimiz Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi ile yakaladığı şansları değerlendiremezken bir top da direkten döndü. Dakikalar 35'i gösterirken Muslera'nın pas hatasında top Kopenhaglı oyuncularda kaldı ve Elyounoussi'nin vuruşunda top filelere gitti. İlk yarı 1-0 Kopenhag'ın üstünlüğü ile tamamlandı.

Galatasarayda eleştirilerin odağında Fernando Muslera var

ASLAN İKİNCİ YARIDA DAHA KÖTÜYDÜ

Galatasaray'ın ikinci yarıda goller bularak maçı çevirmesini bekleyen futbolseverler yanıldı. Kopenhag hızlı hücumlarla pozisyonlar üretmeye başladı. 58. dakikada ise Diogo Gonçalves'in vuruşunda top bir kez daha ağlara gitti: 0-2.

İKİ DAKİKADA GERİ DÖNÜŞ

Galatasaray, 73. dakikada 10 kişi kalan Kopenhag savunmasını ablukaya aldı. 86. dakikada Sacha Boey ve 88. dakikada Tete'nin attığı gollerle skora denge geldi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca takımlar sahadan birer puanla ayrıldı.

Haberin Devamı

MUSLERA ELEŞTİRİLERİN HEDEFİNDE

Galatasaray'ın kalesinde gördüğü ilk golde yaptığı pas hatasıyla takımının 1-0 yeni duruma düşmesine sebep olan Uruguaylı kaleci Fernando Muslera, taraftaların eleştirilerinin hedefi oldu.

Sosyal medyada görüş belirten sarı - kırmızılı taraftarlar, geçtiğimiz sezonlarda da ayağıyla oyun kurmak isterken yaptığı pas hatası ya da yanlış pas tercihleri nedeniyle gol yneilmesine sebep olan tecrübeli kaleciye yönelik eleştirilerde bulundu.

Galatasarayda eleştirilerin odağında Fernando Muslera var

SÜPER LİG'E DAMGA VURDU

2011 yılında transfer olduğu Galatasaray formasıyla, altısı lig şampiyonluğu olmak üzere 16 kupa kazanan Fernando Muslera, gösterdiği performansla Süper Lig'e gelmiş-geçmiş en iyi kaleci olarak gösteriliyor.

Galatasarayda eleştirilerin odağında Fernando Muslera var

YORUM YAZ