Galatasaray'da Dursun Özbek: Bu iftiralar, Florya projesini durdurmak için

Galatasaray’da yöneticilerin dahliyle bilet satışlarının karaborsada yapıldığı iddiası sonrası dün Divan Kurulu olağanüstü toplandı. Basına kapalı düzenlenen toplantıda Dursun Özbek’in, “Bu iftiralar, Florya projesini durdurmak için atılmış bir düzenek” dediği öğrenildi.

Galatasaray'da Dursun Özbek: Bu iftiralar, Florya projesini durdurmak için

Sarı-Kırmızılılar, son dönemde karaborsa bilet skandalıyla çalkalanıyor. Yöneticilerin de dahil olduğu organizasyonla maç biletlerinin olduğundan daha yüksek bedellerle el altından satıldığı iddiaları, gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu olayın konuşulması için dün Divan Kurulu, olağanüstü bir şekilde toplandı.

Haberin Devamı

Divana katılım son derece yoğun oldu. Bu nedenle gelenler ikiye ayrıldı. Divan üyeleri, divan toplantısının yapıldığı salona alındı. Kongre üyeleri ise Özhan Canaydın Salonu’nun yan tarafından takip etti.

YÖNETİME ELEŞTİRİ

Olağanüstü Divan Kurulu, basın mensuplarına kapalı bir şekilde gerçekleştirildi. Dursun Özbek’in konuyla ilgili neler söyleyeceği merakla bekleniyordu Özbek’in, kürsüdeki en çarpıcı sözlerinin, “Karaborsa bilet iftiraları, Florya projesini durdurmak için atılmış bir düzenekten ibarettir” ifadeleri olduğu iddia edildi. Söz alan bazı üyelerin ise yönetimi sert şekilde eleştirdiği kaydedildi.

YORUM YAZ