Galatasaray'da büyük pişmanlık: Ndombele! Performansı ile parmak ısırttı

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın büyük beklentiler ile transfer ettiği iki isim Ndombele ve Tete hayal kırıklığı yaratmıştı. Bu sezon başında ise işler tam tersine döndü. Sarı Kırmızılılar'dan ayrılan iki isim de gittikleri takımların yıldızları oldular. Performansları ile dikkatleri üzerlerine çektiler.

Galatasaray'da büyük pişmanlık: Ndombele! Performansı ile parmak ısırttı

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile transfer yarışından galip çıkarak kadroya eklenen ve taraftarların da heyecanlanmasına neden olan Tete bir türlü bekleneni verememişti. Brezilyalı futbolcu yeni sezonda Okan Buruk'un planları içerisinde yer almadı ve Yunan ekibi Panathinaikos'un yolunu tuttu. Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da şampiyonluğa rağmen hayal kırıklığı yaratn bir diğer isim de Tanguy Ndomele olmuştu. Geldiği günden bu yana fazla kiloları dikkat çeken tecrübeli orta saha sürekli eleştirilerin hedefindeydi. Sezon bitince de kiralık olarak geldiği Tottenham'a geri dönmüş ve sözleşmesi de feshedilmişti.

Haberin Devamı
Galatasaray'ın yeni transferi Tanguy Ndombele, parçalıyı giydi: Sami Yen'de görüşürüz!

PERFORMANSLARI DİKKAT ÇEKTİ

Galatasaray ile yollarını ayıran Tanguy Ndombele Nice'e, Tete ise Panathinaikos'a çabuk alıştı. İki futbolcu da gösterdiği performansla dikkat çekiyor.

Galatasaray'da fazla kilolarıyla eleştirilen Ndombele, Nice'teki fit haliyle dikkat çekmişti. Fransa Ligue 1'in 3. hafta maçında deplasmanda Angers'ı 4-1 mağlup eden Nice'te, tecrübeli orta saha oyuncusu performansıyla maça damga vurdu.

Galatasarayda büyük pişmanlık: Ndombele Performansı ile parmak ısırttı

NDOMBELE'DEN HARİKA ASİST

Takımının en etkili isimleri arasında yer alan Ndombele, Boudaoui'nin attığı golde harika bir asiste de imza attı.

NDOMBELE HAFTANIN 11'İNDE

Öte yandan Fransız orta saha oyuncusu, L'Equipe tarafından Ligue 1'de haftanın 11'ine geçildi.

Tete'nin forma giydiği Panathinaikos ise Yunanistan Süper Lig'in 3. haftasında Kallithea deplasmanına çıktı. Müsabaka 2-2 sona ererken konuk ekibe 1 puanı getiren golü 90+2. dakikada Tete oldu.

Haberin Devamı

Galatasarayda büyük pişmanlık: Ndombele Performansı ile parmak ısırttı

TETE, GALATASARAY'DAKİ İSTATİSTİĞİNİ 8 MAÇTA YAKALADI

Brezilyalı futbolcu böylece Panathinaikos ile çıktığı 8. maçında 3. golünü atmış oldu. Tete, Galatasaray ile çıktığı 45 maçta 3 gollük istatistik yakalamıştı.

TRANSFERDE ŞAŞIRTAN GELİŞME

Galatasarayda büyük pişmanlık: Ndombele Performansı ile parmak ısırttı

YORUM YAZ