Galatasaray'da büyük değişim! Ayrılıklar peş peşe...

Kadrosuna yeni isimler eklemek için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da ayrılık gündemi de hareketlenmiş durumda. Sarı-Kırmızılılar, kadrosundaki önemli isimlerle yollarını ayırıyor.

Galatasaray'da büyük değişim! Ayrılıklar peş peşe...

Şampiyonlar Ligi'ne veda sonrası Galatasaray, kadroda önemli bir değişim sürecine girmiş durumda. Sarı-Kırmızılılar'da ayrılıkların peş peşe gelmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

KÖHN'ÜN YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Galatasaray'da performansı en çok eleştirilen isimlerin başında gelen Derrick Köhn, Almanya'ya dönüyor. Kadrosuna yeni bir sol bek eklemeye hazırlanan Sarı-Kırmızılılar, Köhn'ü Werder Bremen'e kiralık. İmzaların gün içinde atılması bekleniyor.

Galatasarayda büyük değişim Ayrılıklar peş peşe...

OLYMPIAKOS'TA BARIŞ PLANI

A Milli Takım ve Galatasaray formasıyla yıldızını parlatan Barış Alper Yılmaz’a son olarak Olympiakos talip oldu. Yunan kulübü, genç oyuncunun şartlarını araştırmaya başladı.

Yaz başında Barış için kapıyı 30 milyon Euro’dan açan Sarı-Kırmızılı yönetim, gelinen son nokta itibarıyla teklifleri değerlendirme ve oyuncunun da istemesi halinde transfere izin verme kararı aldı.

Galatasarayda büyük değişim Ayrılıklar peş peşe...

ZAHA İLE İPLER KOPTU

Galatasaray, Zaha’ya veda ediyor... Geçen sezon büyük umutlarla transfer edilen, ancak düzenli forma şansı bulamayan ve hocası Okan Buruk’la sıkıntılar yaşayan Fildişi Sahilli futbolcu, bir süredir İngiltere’ye geri dönmeye çalışıyordu. Eski takımı Crystal Palace’a transferi, astronomik maaşı ve İngiltere’deki yüksek vergi yükü nedeniyle gerçekleşmeyen Zaha, kriz çözülünceye kadar oynamak istemeyince taraflar arasında ipler tamamen koptu.

Haberin Devamı

Galatasarayda büyük değişim Ayrılıklar peş peşe...

FESİH GÜNDEMDEYDİ

Transferden sorumlu İbrahim Hatipoğlu, 3 Eylül’e kadar Zaha’nın ya gideceğini ya da kesin olarak Galatasaray’da devam edeceğini açıklamıştı. Bu sözlerden 1 gün sonra yıldız futbolcunun temsilcisi İstanbul’a davet edilirken, taraflar dün sözleşme feshi için görüşmelere başlanmıştı. Galatasaray minimum maddi zararla bu kontrattan çıkmayı ve Zaha’nın mali yükünden kurtulmayı planlıyordu ki yeni bir gelişme yaşandı.

LYON YOLUNDA!

Fransa Ligue 1 ekibi Olympique Lyon, Wilfried Zaha'yı kadrosuna katmak adına devreye girdi. Lyon ile Galatasaray'ın Zaha transferi konusunda anlaşmaya vardığı belirtiliyor. Fildişi Sahilli yıldızın kiralık olarak Fransız ekibinin kadrosuna katılması bekleniyor.

Galatasarayda büyük değişim Ayrılıklar peş peşe...

YORUM YAZ