Galatasaray'da beklenen ayrılık gerçekleşiyor! Takım bulundu...

Galatasaray'ın bir süredir elden çıkarmak istediği ismi konusunda sevindirici haber geldi. Sarı-Kırmızılılar'ın kadroda düşünmediği oyuncusuna talip çıktı.

Galatasaray'da beklenen ayrılık gerçekleşiyor! Takım bulundu...

Galatasaray'da kadroya katılacak isimler kadar gitmesi gündemdeki oyuncuların durumu da merak ediliyor. Sarı-Kırmızılılar, yeni transferlere kaynak yaratmak adına kadroda düşünmediği isimleriyle yollarını ayırmak istiyor.

Haberin Devamı

KEREM AKTÜRKOĞLU AÇIKLAMASI

Galatasaray'da takımdan ayrılması gündemdeki isimlerden Kerem Aktürkoğlu konusundaki gelişmeler merak konusu. Kaptanlık pazubandı alınan, konuyla ilgili yaptığı açıklamalar ise yönetim kanadında tepki çeken Kerem Aktürkoğlu’nun Galatasaray’daki geleceği belirsizliğini koruyor. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, son basın toplantısında genç yıldızın kalmasını istediklerine veya kaptanlığı tekrar vereceklerine dair hiçbir ifade kullanmadı. Muhtemel ayrılık süreci hakkındaki son konuşmayı ise transferden sorumlu yönetici İbrahim Hatipoğlu yaptı. “Kerem’in Avrupa’da oynama hayali her zaman vardı” diyen Hatipoğlu, “Biz Spartak Moskova ile anlaştık fakat kendisi Rus kulübü ile anlaşamadı ve gitmek istemedi. Sezon başından beri biz Kerem’in kalmasından yanayız ve hocamız da sezon başında kalmasını istediğini söyledi” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Galatasarayda beklenen ayrılık gerçekleşiyor Takım bulundu...

OLIVEIRA'DA ÇÖZÜM YOK

Geçen sezon teknik direktör Okan Buruk’la yaşadığı sorun nedeniyle kadro dışı bırakılan, sonrasında affedilen ancak yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen Sergio Oliveira, ayrılığa yanaşmıyor. UEFA listesine dahil edilmeyen ve bu nedenle Young Boys deplasmanına götürülmeyen 32 yaşındaki Portekizli futbolcu, geçtiğimiz haftalarda ülkesinden birkaç takımla masaya otursa da yıllık ücret konusunda anlaşamadı. Buruk’un takımda istemediği, ancak 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan tecrübeli futbolcunun maaşının bir bölümünün kulüp tarafından karşılanarak bir başka kulübe kiralanması formülü üzerinde çalışmalar yapılıyor. Masadaki seçenekler arasında Türk kulüpleri de bulunuyor.

Galatasarayda beklenen ayrılık gerçekleşiyor Takım bulundu...

CICALDAU'YA TAKIM BULUNDU!

Galatasaray’ın yeni sezon kadro planlamasında yer almayan Alexandru Cicaldau, ülkesinden gelen teklifleri geri çevirdiği için bir süredir farklı bir ayrılık formülü aranıyordu. Rumen oyuncu için son anda Westerlo’nun devreye girdiği ortaya çıktı. Emin Bayram’ı da 4 milyon Euro karşılığında kadrosuna katan Belçika temsilcisinin, Cicaldau’nun bonservisine 3.5 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi. Galatasaray Yönetimi bu teklifi kabul ederken, 27 yaşındaki orta saha oyuncunun da Westerlo ile kontrat pazarlığına başladığı belirlendi. Sarı- Kırmızılılar, Cicaldau’dan gelecek bonservis bedelini de transfer çalışmalarında kullanmayı planlıyor.

Haberin Devamı

BİR TEKLİF DE GAZİANTEP'TEN

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, Galatasaray’a Cicaldau için resmi teklif yaptı. Ancak oyuncunun maaşının yarısını ödemeyi teklif ettiler. Galatasaray’ın isteği maaşının tamamının ödenmesi. Görüşmeler devam ediyor.

 

Galatasarayda beklenen ayrılık gerçekleşiyor Takım bulundu...

YORUM YAZ