Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz için geri adım yok!

EURO 2024 sonrası birçok takımın transfer listesine giren Barış Alper Yılmaz için Galatasaray'ın tavrı net. Sarı-Kırmızılılar, belirledikleri bonservis bedeli altındaki hiçbir ücreti kabul etmemeyi planlıyor.

Galatasaray'ın yeni sezon kadro çalışmaları kapsamında takımdan ayrılması gündemdeki isimlerin durumları da merak ediliyor. EURO 2024 performansıyla fark yaratan Barış Alper Yılmaz da artan talipleri ile takımdan ayrılabilecek isimler arasında gösteriliyor.

Haberin Devamı

GALATASARAY ÇITAYI ÇEKTİ

Performansıyla EURO 2024’e damga vuran ve Avrupa devlerinin radarına takılan Barış Alper Yılmaz’ın olası satışına karşı Galatasaray’da fikir birliğine varıldı. Sarı-Kırmızılılar, 30-35 milyon Euro bandından aşağı gelecek hiçbir teklifi kabul etmeyi düşünmüyor.

Galatasarayda Barış Alper Yılmaz için geri adım yok

ASTON VILLA İDDİALARI VARDI

Son olarak İngiliz basınında Aston Villa’nın Barış’a 20+5 milyon Euro’luk bir teklif yapmaya hazırlandığı iddia edilmişti.

TAVIR NET

Sarı- Kırmızılılar, Galatasaray’ın elini ciddi anlamda rahatlatacak bir teklif gelene kadar, Barış’ı kadroda tutmanın ve Şampiyonlar Ligi’nde yıldızını daha da parlatmanın hesapları içerisinde.

Galatasarayda Barış Alper Yılmaz için geri adım yok

YORUM YAZ