Galatasaray'da ayrılık kararı: Transfer açıklanınca ona mesaj göndereceğim

İki sezon üst üste şampiyon olan Galatasaray, üçleme yapmak için tüm ağırlığını transfer çalışmasına verdi. Sarı - kırmızılılarda yıldız isim ayrılık için gün sayarken verdiği röportajda dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Galatasaray'da ayrılık kararı: Transfer açıklanınca ona mesaj göndereceğim

Süper Lig'de iki sezondur şampiyonluk ipini göğüsleyen Galatasaray, seriyi üçe çıkarmak için transfer çalışmalarına ağırlık verdi.

Haberin Devamı

Sarı - kırmızılılarda kadroya yeni katılacak isimler olacağı gibi gönderilecek isimler de olacak, ancak bazı sürpriz ayrılıklar da yaşanabilir.

BATSHUAYI TAMAM

Sarı - kırmızılılar ilk transferini, ezeli rakip Fenerbahçe'den yapmak üzere. Galatasaray, geçen sezon sarı - lacivertli forma altında dikkat çeken bir performans sergileyen Michy Batshuayi ile her konuda anlaşmaya vardı. Transferin kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor. Öte yandan Alanyaspor'da forma giyen Oğuz Aydın için de görüşmeler sürüyor.

ZANIOLO'DAN AYRILIK SÖZLERİ

İtalya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden La Gazzetta dello Sport'a konuşan yıldız oyuncu, ayrılık kararıyla ilgili şunları söyledi; ""Menajerim Claudio Vigorelli'ye söyledim, Galatasaray zaten bunu biliyor: Serie A'ya dönmek istiyorum. Kısa sürede bir çözüm bulunur, ben iyimserim."

Haberin Devamı

TEKLİF ORTAYA ÇIKTI

Nicolo Zaniolo için, Fiorentina ve Atalanta'nın devrede olduğu biliniyordu. Fiorentina'nın yıldız oyuncu için Galatasaray'a yaptığı teklif ortaya çıktı. İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Mor Menekşeler, sarı - kırmızılılara 2,5 milyon Euro kiralama ve şartlara bağlı 13 milyon Euro bonservis teklifinde bulundu.

Galatasarayda ayrılık kararı: Transfer açıklanınca ona mesaj göndereceğim

Haberde ayrıca, "Fiorentina müzakerelere Sofyan Amrabat'ı dahil ederse bu transferde öne çıkan taraf olabilir" ifadeleri kullanıldı. Atalanta ise oyuncunun menajeri Claudio Vigorelli ile anlaşmaya vardı ve sarı - kırmızılılara baskı yapıyor.

'ONA MESAJ GÖNDERECEĞİM'

Nicolo Zaniolo, verdiği röportajda adı Juventus ile anılan Aston Villa'dan takım arkadaşı Douglas Luiz hakkında da konuştu. 24 yaşındaki oyuncu, Brezilyalı yıldızdan övgüyle bahsederken; "Transferin açıklanmasının ardından ona bir mesaj göndereceğim" dedi.

Galatasarayda ayrılık kararı: Transfer açıklanınca ona mesaj göndereceğim

YORUM YAZ