Galatasaray'a transferler için Şampiyonlar Ligi piyangosu! Ayakbastı parası neredeyse 2 katına çıktı

UEFA 36 takımlı yeni sistemde ayak bastı parasını 15.5 milyon Euro’dan daha yüksek bir bedele çıkarttı. Galibiyet primini 2.8 milyon Euro’dan 3.4 milyon Euro’ya, beraberlik primini de katılacak takımları memnun edecek bir şekilde ayarladı. Galatasaray, yayın gelirleriyle birlikte yeni sezonda kasasına tarihi bir gelir koyabilir. Cimbom, kazanacağı astronomik bedelle peşinde olduğu Casemiro ve Kovacic gibi yıldızları da kadrosuna katabilecek. İşte tarihi gelire dair tüm detaylar...

Galatasaray'a transferler için Şampiyonlar Ligi piyangosu! Ayakbastı parası neredeyse 2 katına çıktı

Aslan’ın bu yaz yapacağı transferlerin sponsoru UEFA olacak gibi görünüyor! Yeni sezonda uygulanacak olan 36 takımlı Şampiyonlar Ligi sisteminde, ödül miktarları da katlanmış durumda. Bu sayede Manchester United'ın yıldızını kadrosuna katması hiç de uzak bir ihtimal değil. Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Kura 5 Ağustos’ta

Şampiyonlar Ligi’nde play-off turunda kuralar 5 Ağustos 2024 tarihinde çekilecek. Play-off turunda ilk maçlar 20-21 Ağustos, ikinci maçlar ise 27-28 Ağustos tarihinde oynanacak. Play-off turunda 14 takım mücadele edecek ve 7 takım Şampiyonlar Ligi gruplarına adını yazacak.

AYAKBASTI PARASI 15.5 MİLYON EURO'DAN 27 MİLYON EUROYA ÇIKTI

UEFA, ayak bastı parasını 15.5 milyon Euro’dan 27 milyon Euro’ya, galibiyet primini 2.8 milyon Euro’dan 3.4 milyon Euro’ya, beraberlik primini de 900 bin Euro’dan 1.7 milyon Euro’ya çıkardı. Galatasaray, play-off turunu geçmesi halinde kurayla belirlenecek 8 farklı takıma karşı 4’ü içeride 4’ü dışarıda olmak üzere 8 maça çıkacak. İlk 8’e girenler son 16 turuna kalacak, sonraki 16 takım arasında playoff oynayacak ve kazanan 8 takım da bir üst tura yükselecek.

Haberin Devamı

Bu kez çabuk bitecek

Yani Galatasaray’ın bu sistemde son 16’ya kalana kadar 10 maç oynama ihtimali de var. Sarı-Kırmızılı yönetim bu müthiş gelir fırsatını kesinlikle kaçırmak istemiyor. Çünkü Cim Bom’un 50 milyon Euro veya daha üzerinde yani 1.7 milyar Lira gibi bir para kazanma ihtimali bulunuyor. Galatasaray Yönetimi, ağustos ayında oynanacak olan play-off turu gelmeden kadrosunu yıldızlarla güçlendirip üst üste ikinci kez Şampiyonlar Ligi’ne katılmasının hesaplarını yapıyor.

Galatasaraya transferler için Şampiyonlar Ligi piyangosu Ayakbastı parası neredeyse 2 katına çıktı

 

Dursun Özbek: İnşallah sezon sonunda 5. yıldıza kavuşacağız

CASEMİRO ÇILGINLIĞI!

Orta sahaya süper bir yıldız transferi düşünen Galatasaray’ın listesi oldukça kalabalık. Gündemdeki her isim ayrı bir dünya yıldızı. Ancak şu an öne çıkan oyuncuların başında Manchester United’dan Casemiro geliyor. İngiliz devinden ayrılma kararı alan Brezilyalı futbolcuya çok sayıda transfer teklifi geliyor. Galatasaray ise başta Şampiyonlar Ligi olmak üzere vadettikleriyle rakiplerinden bir adım önde görünüyor.

Galatasaraya transferler için Şampiyonlar Ligi piyangosu Ayakbastı parası neredeyse 2 katına çıktı

Galatasaray'a yakın...

Casemiro eğer Suudi Arabistan kulüplerinden birine gitmezse, Galatasaray bu transferi bitirmeye çok yakın olarak değerlendiriliyor. İngiliz basını da Galatasaray ile Casemiro arasındaki flörte dünkü manşetlerde geniş yer ayırdı. Sarı-Kırmızılılar’ın 32 yaşındaki Sambacı için kesenin ağzını açmaya hazır olduğu belirtiliyor.

Haberin Devamı

KOVACIC’E SIKI MARKAJ

Cim Bom’da orta saha listesi hayli kabarık. Ara transferden beri gündemde olan Mateo Kovacic bu isimlerden biri. Manchester City’nin 30 yaşındaki yıldızıyla yakından ilgilenen Sarı-Kırmızılılar, sıkı markajda. İngiliz medyası, Casemiro’nun yanı sıra Kovacic için de Galatasaray’ın yoğun mesai harcadığını belirtti.

YORUM YAZ