Galatasaray'a Scott McTominay'den kötü haber! İngilizler resmen açıkladı

Süper Lig devi Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan Manchester United'ın İskoç yıldızı Scott McTominay için dev kulüp araya girdi!

Galatasaray'a Scott McTominay'den kötü haber! İngilizler resmen açıkladı

Galatasaray'ın uzun süredir transfer listesinde olan Scott McTominay için İngiltere'den Sarı-Kırmızılılar'a kötü haber geldi. İskoç yıldızı dev kulübün istediği yazıldı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

İngiliz basınından The Sun'da yer alan habere göre; Premier Lig ekibi Tottehnam, Galatasaray'ın da kadrosuna katmak istediği yıldız için devreye girdi.

Tottenham, McTominay için devreye girdi

Çıkan haberde Londra temsilcisinin, Manchester United'ın İskoç yıldızı Scott McTominay'i transfer etmek istediği kaydedildi. Haber detayında Galatasaray'ın da McTominay'i kadrosuna katmak istediğinin doğrulandığı vurgusu yapıldı.

Galatasaray'dan Trencin'e farklı tarife 4-1 | ÖZET İZLE

40 milyon Euro istiyorlar

Kırmızı Şeytanların ise Scott McTominay'ı kolay kolay bırakmak istemediği ifade edildi. Manchester temsilcisinin McTominay için 40 milyon sterlin istediği belirtildi.

Galatasaraya Scott McTominayden kötü haber İngilizler resmen açıkladı

Scott McTominay'ın Manchester United karnesi

Manchester United ile sözleşmesinin son senesine girecek olan Scott McTominay'ın kulüp taraflı 1 yıllık opsiyonu bulunuyor. McTominay, geride kalan sezonda 43 maçta 10 gol ve 3 asistlik performansa imza attı.

YORUM YAZ