Galatasaray'a 'Sambacı' orta saha! İşte Torreira'nın yeni partneri...

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da gözler tamamen orta sahaya yapılacak takviyeye çevrilmiş durumda. Sarı-Kırmızılılar, bu bölgedeki yeni hedefini belirledi.

Galatasaray'a 'Sambacı' orta saha! İşte Torreira'nın yeni partneri...

Galatasaray, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sarı-Kırmızılılar, en kısa zaman içerisinde takviyeleri gerçekleştirmeyi planlıyor.

Haberin Devamı

OKAN BURUK: HEDEFİMİZ İKİNCİ KAMPA YETİŞTİRMEK

Fortuna Düsseldorf'a 5-2 kaybedilen maç sonrası açıklamalarda bulunurken transfer konusuna da değinen Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Transferlerde bu anlamda çok emek veriyoruz ve en kısa zamanda transferlerimiz de yetişecek. Bir sonraki kampta tabii ki hedefimiz en azından bir transferimizi oraya yetiştirmek. İnşallah iki transfer de oraya yetişir ama hep söylüyorum yani bir yandan da sabırlı olmamız gerekiyor. Teknik adam tabii ki en kısa zamanda gelmesini ister ama burada büyük bir çaba sarf ediliyor. Bu çaba sonunda da en kısa zamanda o transferlerin bize geleceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Galatasaraya Sambacı orta saha İşte Torreiranın yeni partneri...

GÜNDEM ORTA SAHA TRANSFERİ

Galatasaray'da yeni sezon öncesi şüphesiz gözler, sağ bek ve orta sahaya yapılacak takviyeye dönmüş durumda. Birçok ismin geçtiği iki bölge için beklenen takviyelerin bir an önce gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

Haberin Devamı
Galatasaray 2-5 Fortuna Düsseldorf | İŞTE MAÇIN ÖZETİ

RABIOT CEP YAKIYOR

EURO 2024’te Fransa Milli Takımı’nın orta sahadaki kilit isimlerinden biri olan, kulübü Juventus’la sözleşmesi sona erince boşa çıkan Adrien Rabiot, uzun süredir Galatasaray’ın transfer gündeminde. Bonservisi elinde olduğu için çok fazla talibi olan ve turnuvanın ardından tüm tekliflere menajeriyle birlikte geri dönüş yapan tecrübeli futbolcu, yıllık 10 milyon Euro maaş talebinde ısrarcı olunca, Sarı-Kırmızılılar görüşmelerde geri adım atmak zorunda kaldı. Özellikle Suudi Arabistan kulüplerinin devreye girmesiyle piyasanın yine çok fazla yükseldiği, Galatasaray’ın bu nedenle listedeki alternatif isimlere ağırlık vereceği dile getirildi.

Galatasaraya Sambacı orta saha İşte Torreiranın yeni partneri...

YENİ ROTA WENDEL

Cim Bom’un orta sahadaki yeni rotalarından biri de Rusya. Lucas Torreira’ya Avrupa’nın dört bir yanında partner arayan Sarı-Kırmızılılar, bu kez de Zenit forması giyen Wendel’i gözüne kestirdi. 26 yaşındaki Brezilyalı futbolcu için Rus kulübüyle bir görüşme yapıldığı iddia ediliyor. Sambacı’nın Galatasaray’a transfer olmaya çok sıcak baktığı, Zenit’in de bonservis konusunda kapıyı makul rakamlar karşılığında açtığı ve böylece pazarlıkların pozitif bir zeminde başladığı bildirildi. 6, 8 ve 10 numara oynayabilen, her iki ayağını da etkili bir şekilde kullanabilen Wendel’i, Okan hocanın da çok beğendiği öğrenildi.

Haberin Devamı

DEVLER LİGİ'Nİ İSTİYOR

Futbola ülkesinde Fluminense altyapısında başlayan Wendel, Avrupa’ya 2018 kışında 7.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Sporting Lizbon transferiyle adım attı. Portekiz’de 1.5 sezon geçiren Brezilyalı futbolcu, 2020 yazında 20 milyon Euro’ya Zenit’e transfer oldu. 4 yıldır Rusya’da forma giyen Sambacı, artık yeni bir maceraya yelken açmak ve yeteneklerini Şampiyonlar Ligi arenasında ortaya koymak istiyor, bunun için de Galatasaray’a kısa süre içinde yeşil ışık yakmış durumda.

 

Galatasaraya Sambacı orta saha İşte Torreiranın yeni partneri...

YORUM YAZ