MENÜ

Galatasaray'a Marcao müjdesi! Transferde sıcak gelişme

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen ve kariyerini İspanyol ekibi Sevilla'da sürdüren Marcao'dan sarı-kırmızılı ekibe sevindiren bir haber geldi. Bu gelişmeyi İspanyol basını duyurdu...

Galatasaray'a Marcao müjdesi! Transferde sıcak gelişme

La Liga ekiplerinden Sevilla'da forma giyen Maraco, bu sezon sık sık yaşadığı sakatlıklardan dolayı beklentilerin altında kaldı. İspanya temsilcisinin, son zamanlarda ismi tekrardan Galatasaray ile anılan Brezilyalı savunma oyuncusu ile yollarını ayırmak istediği kaydedildi...

Haberin Devamı

BU SEZON BEKLENTİLERİN ALTINA KALDI

İspanyol temsilcisinin 2022 yazında Galatasaray'dan kadrosuna kattığı Marcao, Sevilla'da şu ana kadar 20 maçta süre buldu.

Brezilyalı futbolcu bu sezon ise 9 maçta 1 kez gol atma başarısı gösterdi.

Galatasaraya Marcao müjdesi Transferde sıcak gelişme

GALATASARAY PERFORMANSI

Marcao, Galatasaray forması ile toplam 141 resmi maça çıkmıştı. Tecrübeli futbolcu bu maçlarda 2 gol ve 2 asistlik performansı gösterdi.

AYRILIK KARARI

İspanyol basınında yer alan habere göre; Sevilla'nın yaz transfer döneminde birçok oyuncusu ile yollarını ayırma kararı aldığı aktarıldı. Sevilla'da yolların ayrılacağı isimler arasında Marcao'nun olduğu belirtildi. Brezilyalı futbolcunun sık sık sakatlık problemleri yaşaması nedeniyle yolların ayrılması kararı alındığı kaydedildi.

Haberin Devamı

GALATASARAY'A GERİ DÖNEBİLİR

Haberin detayında Galatasaray'ın 27 yaşındaki futbolcuyu yeniden kadrosuna katmayı düşündüğünü ve Marcao'nun yüksek bir ücretten vazgeçmesi gerekse de Türkiye'de gösterdiği seviyeye dönebileceğine inandığı öne sürüldü.

Galatasaraya Marcao müjdesi Transferde sıcak gelişme

YORUM YAZ