Galatasaray'a kötü haber! Victor Osimhen devre arasında ayrılıyor!

Trendyol Süper Lig'de 4'te 4 yapan Galatasaray son maçında Rizespor'u 5-0 mağlup ederek Fenerbahçe derbisi öncesinde moral depoladı. Transfer sezonunda Victor Osimhen'i kadrosuna katarak adından söz ettiren sarı-kırmızılı takımın taraftarını üzen bir haber gündeme geldi. Dünya devi, sözleşmesine 'Ocak ayında ayrılabilir' maddesi koyduran Osimhen'e talip oldu.

Galatasaray'a kötü haber! Victor  Osimhen devre arasında ayrılıyor!

Trendyol Süper Lig'de yoluna emin adımlarla devam eden Galatasaray, 4'te 4 yaparak 12 puana ulaşmıştı. Cumartesi günü oynanacak olan Fenerbahçe derbisi öncesi moral depolayan Cimbom, transfer sezonunda da dikkat çeken isimleri kadrosuna kattı. Victor Osimhen'i kiralık olarak kadrosuna katan Galatasaray tüm dünyada da adından söz ettirmeyi başardı.

Haberin Devamı

OSIMHEN İLK MAÇINDA TAM NOT ALDI

Osimhen, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında sarı kırmızılıların Rizespor'u ağırladığı maçta Galatasaray forması ile ilk resmi maçına çıktı. İlk maçında gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi haline gelen Nijeryalı yıldız isteği ve azmi ile tam not aldı. Çaykur Rizespor'u 5 - 0 mağlup eden Galatasaray'da maç bittikten sonra ikinci bir "Osimhen şov" başladı ve Nijeryalı oyuncu tribünlerde taraftarları selamladı. Ardından diğer taraftaki tribünlerde üçlü çektiren Osimhen, sahadan ayrılırken de sevenlerini kırmadı ve taraftarın isteğini kırmayarak herkesle fotoğraf çekildi.

Galatasaraya kötü haber Victor  Osimhen devre arasında ayrılıyor

OSIMHEN İÇİN FLAŞ İDDİA

İlk günden Galatasaray taraftarın sevgilisi haline gelen Osimhen ile ilgili yönetimi ve taraftarları üzecek bir iddia ortaya atıldı. Victor Osimhen'i renklerine bağlamak isteyen Premier Lig devi Chelsea, ara transfer döneminde Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. İtalyan temsilcisi Napoli'den oyuncunun bonservisini almak isteyen Londra ekibi, Galatasaray'a da 6 milyon Euro teklif edecek. Öte yandan Galatasaray'ın 6 milyon Euro yıllık maaş ödediği Osimhen'in kiralık sözleşmesinde devre arasında çıkış opsiyonu bulunmadığı belirtildi.

Haberin Devamı

Okan Buruk'un çift forvet planlarının ana aktörü konumunda olan Osimhen'in sarı-krımızılı takımdaki macerasının gidişatı ise sadece sarı kırmızılılar tarafından değil, bütün dünyadaki taraftarlar ve kulüpler tarafından takip ediliyor.

Galatasaraya kötü haber Victor  Osimhen devre arasında ayrılıyor

OSIMHEN'DEN FLAŞ ICARDI VE BATSHUAYI AÇIKLAMASI

Victor Osimhen, 5-0 kazanılan Çaykur Rizespor mücadelesini ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Nijeryalı yıldızın değerlendirmeleri şu şekilde:

"Öncelikle burada bulunduğum için çok mutluyum. İlk defa bu şehre geldim. Taraftarımızla birlikte karşılaştık. Yaşadıklarımız harika bir histi. Çok önemli bir maçtı. İlk maçında farklı kazanmış olmamız çok kıymetliydi. Burada mutluyum. Bu şekilde devam ederek her maçı kazanmak istiyoruz."

BUNDESLİGA'YA DAMGA VURDU!

"ELİMDEN GELEN MÜCADELEYİ VERECEĞİM"

"Transfer periyodunda ilgiyi duyduğum vakit benim için büyük bir öneme sahipti. Galatasaray'ın ne kadar büyük olduğunu, ne kadar büyük taraftar kitlesi olduğunu biliyordum. Buraya gelmek benim için heyecanlıydı. Kafamda bir soru işareti yoktu. Burada geldiğimde, düşündüğümle aynıydı. Her maçın ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Elimden geldiğince mücadele edeceğim. Gelmeden önce Galatasaray'da çok iyi bir takım olduğunu biliyordum. Ben de katkı vermeye çalışacağım. Santrforlarla aramızda rekabet yok. Icardi bu oyunun efsanesi. Batshuayi de çok önemli ve ölümcül bir forvet. İkisinden de öğreneceğim şeyler kesinlikle var. Onlarla birlikte iş birliği yapacağımızı düşünüyorum. Buraya gelirken heyecan verici şeylerden bir tanesiydi. El ele vererek bu takımı çok ileriye götüreceğimizi düşünüyorum. Hem Süper Lig'de hem de Avrupa Ligi'nde mücadele edeceğiz. Birbirimizin kalitesini tamamlayacağız. Herkesin farklı özelliği var. Bu takımı çok daha ileriye taşıyacağımızı düşünüyorum."

Haberin Devamı

Galatasaraya kötü haber Victor  Osimhen devre arasında ayrılıyor

YORUM YAZ