Galatasaray'a korkutan transfer teklifi: Guardian duyurdu

Süper Lig'de oynadığı iki maçtan iki galibiyetle ayrılan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında sürpriz bir yenilgi aldı. Sarı - kırmızılılar bu mağlubiyetin üzüntüsünü yaşarken sürpriz bir ayrılık gündeme geldi. İşte detaylar...

Galatasaray'a korkutan transfer teklifi: Guardian duyurdu

Şampiyonlar Ligi play-off turunda deplasmanda Young Boys'a 3-2 mağlup olan Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık gündemde...

Haberin Devamı

DAVINSON'UN YOKLUĞU SORUNLARI BÜYÜTTÜ

Sarı - kırmızılılar 2-0 geriye düştüğü maçta 2-2'yi yakalasa da mücadeleden 3-2 mağlubiyetle ayrıldı. Galatasaray'da özellikle Davison Sanchez'in yokluğunda Abdülkerim'in de formsuz oluşundan dolayı savunmada büyük problemler yaşandı.

İŞTE OKAN BURUK'UN BAHSETTİĞİ MAÇ

SÜRPRİZ BİR AYRILIK GÜNDEMDE

Galatasaray'da sakatlığı bulunan Davinson Sanchez'in bir an önce sahalara dönmesi için çaba sarfedilirken sürpriz bir ayrılık yaşanabilir.

WEST HAM KAPIYI ÇALDI

İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden Guardian, West Ham United'ın Danimarkalı stoper Victor Nelsson ile ilgilendiğini duyurdu.

Galatasaraya korkutan transfer teklifi: Guardian duyurdu

İŞTE BONSERVİS BEDELİ

Haberde, Sevilla, Lille ve Bologna'nın da ilgilendiği yıldız oyuncuyu İngiliz ekibinin 12 milyon Sterlin (Yaklaşık 14.3 milyon Euro) bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katabileceği ifade edildi. Savunmada sorunlar yaşayan Galatasaray'da yeni bir stoper transfer edilmeden Victor Nelsson'un ayrılması ilerleyen günlerde büyük sorunlara neden olabilir.

Haberin Devamı

Galatasaraya korkutan transfer teklifi: Guardian duyurdu

YORUM YAZ