Galatasaray yönetiminden Okan Buruk kararı! Eleştiri oklarının hedefindeydi...

Galatasaray'ın Devler Ligi'ne vedası sonrası eleştirilerin odağında yer alan teknik direktör Okan Buruk hakkında sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılı ekibin yönetimi, tecrübeli çalıştırıcı için bir karar aldığı kaydedildi.

Süper Kupa'da Beşiktaş'a karşı alınan ağır sonuç sonuç sonrası Devler Ligi'ne de veda eden Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Eleştirilerin odağında olan teknik direktör Okan Buruk hakkında yönetim bir karar aldı.

Haberin Devamı

SÜPER KUPA'DA AĞIR MAĞLUBİYET

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası'nın sahibi Beşiktaş, 2024 Turkcell Süper Kupa'da kozlarını paylaştı. Müsabaka 5-0 tamamlandı ve Beşiktaş, 18. Süper Kupa'nın sahibi oldu.

Galatasaray yönetiminden Okan Buruk kararı Eleştiri oklarının hedefindeydi...

DEVLER LİGİ'NE VEDA

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda oynadığı Young Boys engelini geçemedi ve Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Sarı-kırmızılılar yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek.

OKAN BURUK KARARI

Eleştirilerin odak noktası ise teknik direktör Okan Buruk olmuştu. Bazı kesimlerce ağır eleştiriler alan tecrübeli hocaya yönetimden ise tam destek geldi.

Sabah'ın haberine göre Galatasaray Yönetim Kurulu, "Okan hocamız bizi iki sene üst üste şampiyon yaptı. Sezon daha uzun, önümüzde yeni hedefler var. Yeni transferler oturdukça daha iyi olacağız" diyerek Buruk'a olan güvenlerini dile getirdiler.

Haberin Devamı

Galatasaray yönetiminden Okan Buruk kararı Eleştiri oklarının hedefindeydi...

HOCAMIZIN ARKASINDAYIZ

Başkan Dursun Özbek de "Hocamızın arkasındayız" sözleriyle tartışmalara noktayı koydu.

'HOCAMIZI KORUMAK HEPİMİZİN GÖREVİ'

Yönetici İbrahim Hatipoğlu, önceki gün oynanan maçtan sonra yaptığı açıklamada "Oyuncularımızı ve hocamızı korumak hepimizin görevi. Zor günler ancak birlik ve beraberlik içerisinde aşılabilir. En az 2 takviye daha yapıp Avrupa Ligi'ni kazanmak istiyoruz" ifadesini kullanmıştı.

YORUM YAZ