MENÜ

Galatasaray yıldızını satma kararı aldı! 10 milyon Euro getiren alacak

Süper Lig'de şampiyonluk hedefiyle Fenerbahçe'nin 4 puan önünde bulunan Galatasaray, gelecek sezonun da planlamasını yaptı. Cimbom, yıldız futbolcusunu yaz transfer döneminde satmayı amaçlıyor. 10 milyon Euro gibi bir ücret getiren kulüp, yıldız futbolcuyu kadrosuna katacak. İşte tüm detaylar...

Galatasaray yıldızını satma kararı aldı! 10 milyon Euro getiren alacak

Bu sezon Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışına giren Galatasaray, ezeli rakibine 4 puanlık fark atarak son 4 haftaya girdi. Sarı-Kırmızılı ekip, başarılı giden sezonu şampiyon olarak tamamlayıp bir sonraki sezonun planlamasını da oluşturmayı hedefliyor. Cimbom, yaz transfer döneminde yıldız futbolcusunu 10 milyon Euro ve üzeri bedel gelmesi halinde satma kararı aldı. Öte yandan Alman kulübü, Barış Alper Yılmaz'ı transfer etmek istiyor. Detaylar haberimizde...  

Haberin Devamı

Bir önceki dönem A Milli Takım'da görev yapan teknik direktör Kenan Koçak, Eintracht Frankfurt'un Galatasaraylı Barış Alper Yılmaz'ı transfer etmek istediğini söyledi.

Galatasaray yıldızını satma kararı aldı 10 milyon Euro getiren alacak

EINTRACHT FRANKFURT, BARIŞ ALPER YILMAZ'I İSTİYOR

Barış Alper Yılmaz'ın inanılmaz bir gelişim gösterdiğini belirten Kenan Koçak, ''Çok karakterli düzgün bir çocuk. Milli takımda eksiğimiz olan mevkiilerde onu oynattık. Orijinal mevkii olmamasına rağmen camla başla mücadele etti. En önemli özelliği yürekten futbol oynaması. Severek futbol oynuyor. Kafasına takmıyor, hangi pozisyon olursa olsun oynuyor, elinden geleni yapıyor. Barış'ın bazı Alman kulüplerinin takibinde olduğunu biliyorum. Eintracht Frankfurt Barış'ı istiyor; çünkü Frankfurt'un oyun stiline ve anlayışına yakın bir oyuncu... Hücum futboluna çok uygun bir futbolcu. Bu patlayıcı özelliğini koruduğu sürece, sadece Alman kulüpleri değil, Avrupa'nın diğer büyük liglerinde de oynayacaktır. Fark yaratan bir futbolcu'' şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

KEREM İÇİN KARAR VERİLDİ!

Galatasaray, milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu ile ilgili önemli bir karar aldı. Sarı-kırmızılılar, bu yaz 25 yaşındaki futbolcu için 10 milyon euro ve üzerinde gelecek transfer tekliflerini değerlendirmeye alacak. Kerem de teklif yapan kulübe gitmek isterse transfer sonuçlnaacak.

Galatasaray yıldızını satma kararı aldı 10 milyon Euro getiren alacak

SEZON PERFORMANSI

Galatasaray'da bu sezon 50 maçta 15 gol, 8 asistlik performans ortaya koyan Kerem Aktürkoğlu, ligde son oynanan Pendikspor ve Adana Demirspor karşılaşmalarında yedek kalmıştı.

Galatasaray yıldızını satma kararı aldı 10 milyon Euro getiren alacak

2026'YA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Galatasaray'da zaman zaman taraftarın kendisine tepkisiyle gündeme gelen başarılı futbolcunun sarı-kırmızılı kulüple olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. 2020 yılında 24Erzincanspor'dan Galatasaray'a imza atan Kerem Aktürkoğlu, sarı-kırmızılı forma altında 169 maçta 44 gol, 38 asistlik performans sergiledi. 

YORUM YAZ