Galatasaray yeni sezon formaları ne kadar, kaç TL?

Puma ile 5 yıllığına anlaşan Galatasaray’ın 2024-2025 sezonu formaları tanıtıldı ve satışa sunuldu. İç saha için klasik parçalı, dış saha için beyaz, alternatif için de siyah ağırlıklı formalar tasarlandı.

Galatasaray yeni sezon formaları ne kadar, kaç TL?

Galatasaray’ın 2024-2025 sezonunda giyeceği formaların tanıtımı yapıldı ve satışlar başladı. Sarı-Kırmızılı kulübün 5 yıllık anlaşma yaptığı Puma, “Ateşten doğdu bu efsane” sloganıyla yayınladığı videoda, sarı ve kırmızı renkler için ateş temasını kullandı. Galatasaray iç sahada yine klasik sarı ve kırmızı renkli parçalı formayı kullanacak. Dış saha için beyaz forma tercih edildi. Üçüncü alternatif formada ise siyah ana rengin üzerinde sarı, kırmızı ve füme renkli detaylar bulunuyor.

Haberin Devamı

Galatasaray yeni sezon formaları ne kadar, kaç TL


Hedef 1 milyon

Ana forma 2999 TL, taraftar forması ise 1499 TL’den satışa sunuldu. Çocuk formalarının fiyatları da 2749 TL olarak belirlendi. Sarı-Kırmızılı taraftarlar daha ilk günden yeni sezon formalarına büyük ilgi gösterdi. Geçen yıl 700-800 bin forma satış rakamına ulaşan Galatasaray’ın bu sezonki hedefi ise 1 milyon adet forma satabilmek.

Galatasaray yeni sezon formaları ne kadar, kaç TL

YORUM YAZ