Galatasaray transferde 'Yok artık' dedirtti: Sosyal medyada çok konuşuldu, listeye alındı

Transfer çalışmalarına son sürat devam eden Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılı ekip, Devler Ligi'nde karşı karşıya geldiği Young Boys maçında sergilediği performansla üzerine çeken ve sosyal medyada çok konuşulan yıldız futbolcuyu transfer listesine aldığı kaydedildi.

Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, transfer planlamalarına devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekibin kurmayları, İsviçre ekibi Young Boys'un yıldız futbolcusunu listeye aldığı ifade edildi.

Haberin Devamı

TEK GOLLÜ YENİLGİ

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda oynadığı Young Boys engelini geçemedi ve Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Sarı-kırmızılılar yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek.

JAOUEN HADJAM GÜNDEME GELDİ

Milliyet'in haberine göre 21 yaşındaki Cezayirli sol bek, Galatasaray'ın gündemine girdi. Sol bek takviyesi yapmayı planlayan Galatasaray'ın Jaouen Hadjam'ı listesine eklediği belirtildi.

Galatasaray transferde Yok artık dedirtti: Sosyal medyada çok konuşuldu, listeye alındı

SEZON PERFORMANSI

Geride kalan sezon Young Boys formasıyla 18 müsabakaya 2 gol kaydeden Jaouen Hadjam, bu sezon ise 7 maçta 474 dakika sahada kaldı.

SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR

21 yaşındaki sol bekin takımıyla 4 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. 21 yaşındaki sol bekin güncel piyasa değeri 2 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYADA DİKKAT ÇEKTİ

Young Boys'un 21 yaşındaki Cezayirli sol beki Jaouen Hadjam, inançları gereği paylaştığı fotoğraflarda kendi dizlerini sansürlüyor. Bu görüntüler, sosyal medyada gündem oldu.

Galatasaray transferde Yok artık dedirtti: Sosyal medyada çok konuşuldu, listeye alındı

YORUM YAZ