Galatasaray transferde şaha kalktı: Bayern Münih'in yıldızıyla görüşmeler başladı!

Galatasaray, Bundesliga devi Bayern Münih'in yıldız oyuncusunu transfer etmek için düğmeye bastı. Cimbom, takımdan ayrılmak isteyen oyuncu için girişimlere başladı. Sarı-Kırmızılı ekip, bu transfer konusunda ince eleyip sık dokuyor ve en kısa sürede oyuncuyu kadrosuna dahil etmenin planlarını yapıyor. İşte detaylar...

Galatasaray, gündemine Alman devi Bayern Münih'in sağ bek oyuncusunu aldı. Bayern Münih'in belirleyeceği bonservis ücretine göre bu transferdeki yol haritası uygulanacak. Sarı-Kırmızılı ekipte, yıldız oyuncu için görüşmeler başladı. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Transfer açıklaması 

Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken İbrahim Hatipoğlu'ndan çok önemli açıklamalar geldi. Hatipoğlu, "Tottenham forması giyen Danimarkalı orta saha oyuncusu Pierre-Emile Hojbjerg çok iyi bir oyuncu. Çok talibi var. Seçeneklerin hepsini gördükten sonra karar vermek istediğini söylüyor. O diğerlerine göre daha fazla zaman alabilir" dedi.

Galatasaray transferde şaha kalktı: Bayern Münihin yıldızıyla görüşmeler başladı

Liste şekilleniyor

Öte yandan, "Basında 8-9 milyon avro teklif yaptığımız yazıldı ama daha az bir teklif yaptık. Sağ bekteki bütçemiz 10-11 milyon avro değil. Bunun altında bir bütçe ayırdık. Doue, bizim ihtimallerimizden bir tanesi. Herhangi negatif bir durum yok. Görüşmeler devam ediyor. McTominay ve Doue ile eş zamanlı yürüyen başka oyuncular var. Aaron Wan-Bissaka da önceliğimiz değil" diyerek transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Haberin Devamı

Son aday Bayern'den

Ancak, Alman basında çıkan habere göre Galatasaray'ın gündemine Bayern Münih'in Faslı sağ beki geldi. Cimbom, yıldız oyuncu için nabız yoklamaya başladı.

Ayrılmasına izin çıktı

Sport Bild'de yer alan habere göre; Josip Stanisic, Joshua Kimmich ve Sacha Boey'in varlığı nedeniyle Bayern Münih'in sağ bek rotasyonunda 4. sıraya düşen Mazraoui, ayrılık talebini Bayern Münih yönetimine iletti. Bayern Münih ise yeterli teklifin gelmesi halinde Faslı oyuncunun takımdan ayrılmasına izin verecek.

Galatasaray transferde şaha kalktı: Bayern Münihin yıldızıyla görüşmeler başladı

Görüşmeler başladı!

Galatasaray, Bayern Münih'ten ayrılması kesinleşen Mazraoui için düğmeye bastı. Alman deviyle, Faslı yıldızın transferi konusunda görüşmelere başlayan Cimbom, Bayern Münih'in isteyeceği bonservis ücretine göre transferdeki rotasını belirleyecek.

Galatasaray transferde şaha kalktı: Bayern Münihin yıldızıyla görüşmeler başladı

Sezon performansı

Bayern Münih formasını geride bıraktığımız sezon 29 kez sırtına geçiren Faslı oyuncu, takımına 4 asistlik katkı sağladı. 

Hollanda'nın köklü takımı Ajax altyapısından futbol hayatına başlayan Faslı yıldız, 2022 yazında bedelsiz olarak Bayern Münih'in yolunu tuttu.

YORUM YAZ