Galatasaray taraftarından Yunanlılara cevap!

UEFA Avrupa Ligi ilk haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşan Yunan takımı PAOK’un taraftarları, RAMS Park’a geldi. Galatasaray taraftarı, Yunan ekibini Ay-Yıldızlı ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bayrağı ile karşıladı.

Galatasaray taraftarından Yunanlılara cevap!

UEFA Avrupa Ligi ilk haftasında Galatasaray, evinde PAOK ile mücadele etti. Saat 22.00’de başlayan mücadele öncesi Yunan ekibinin taraftarları stadyuma ulaştı. Öğlen saatlerinde İpsala Sınır Kapısı’ndan 40 otobüsle Türkiye’ye giriş taraftarlar, polis eskortu eşliğinde İstanbul’a geldi.

Haberin Devamı

Daha sonra geniş güvenlik önlemleri altında gruplar halinde stadyuma ulaşan Yunan taraftarlar, deplasman tribününe alındı.

Galatasaray taraftarından Yunanlılara cevap

MAÇ ÖNCESİ GERGİNLİK YAŞANDI

Karşılaşmadan önce Galatasaraylılar ile aralarında yer alan bir grup Yunan taraftar arasında gerginlik yaşandı.

PAOK Kulübünün davetlisi olarak RAMS Park'a gelen bir grup Yunan taraftar, karşılaşma öncesi Batı Alt Tribünü'nde yerlerini aldı. Tezahüratlarda bulunan ve el hareketi yapan Yunan taraftarlara Galatasaray taraftarı tepki gösterdi. Bunun üzerine iki grup arasında sözlü atışma yaşandı.

Bu atışmanın ardından polis ekipleri, Yunan grubun etrafında güvenlik önlemi aldı. Gerginliğin devam etmesi üzerine Yunan gruptan Galatasaray taraftarına el hareketi yapan ve gerginliği başlatan iki kişi emniyet güçleri tarafından tribünden çıkarıldı.

Haberin Devamı

Galatasaray taraftarından bayrak

Tribünde yer alan Galatasaray taraftarı, PAOK cephesine karşı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Ay-Yıldızlı bayrağımızı bayrağı açtı.

Galatasaray taraftarından Yunanlılara cevap

İZMİR MARŞI ÇALINDI

Rams Park'ta müsabaka öncesi İzmir Marşı çalındı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, hep bir ağızdan statta çalan marşı söyledi.

YORUM YAZ