Galatasaray İngiltere Milli Takımı'nın yıldızına göz dikti! Kulübünden onay geldi

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da gözler sağ bek takviyesine çevrilmişti. Guela Doue transferinden vazgeçen sarı-kırmızılılar İngiltere Milli Takımı'nın yıldız ismi için harekete geçti. İşte detaylar...

Galatasaray İngiltere Milli Takımı'nın yıldızına göz dikti! Kulübünden onay geldi

Transferde şu ana kadar yalnızca Batshuayi'yi renklerine bağlayan Galatasaray'da gözler sağ bek takviyesine çevrilmiş durumda. Transfer için gaza basan sarı-kırmızılı ekip, İngiltere Milli Takımı'nda da forma giyen yıldız futbolcu için devreye girdi.

Haberin Devamı

DOUE OLMADI

Uzun süre Guela Doue ile temasta olan, hem Rennes’le hem de oyuncuyla anlaşan sarı-kırmızılılar, karşı tarafın sürekli artan talepleri nedeniyle geri adım atmak durumunda kaldı. Yönetici İbrahim Hatipoğlu, önceki gün yaptığı açıklamada Doue’den tamamen vazgeçtiklerini dile getirdi. Galatasaray’ın Rennes’le 6 milyon Euro’ya anlaşmasına rağmen, Fransız kulübünün daha sonra rakamı 8 milyon Euro’ya çektiği, oyuncuyla 1.2 milyon Euro net maaşa el sıkışmasına rağmen, daha sonra bu rakamın da 1.8 milyon Euro’ya çekildiği ortaya çıktı.

Galatasaray İngiltere Milli Takımının yıldızına göz dikti Kulübünden onay geldi

Bu gelişmenin ardından Galatasaray için sürpriz bir isim gündeme geldi.

Galatasaray'da yeni sezon çalışmalarına devam ediyor

SAĞ BEKTE YENİ HEDEF

TBR Football'da yer alan habere göre sağ bek arayışında olan Galatasaray, Newcastle United forması giyen İngiliz yıldız Kieran Trippier için devreye girdi.

Haberin Devamı

NEWCASTLE AYRILIĞA SICAK BAKIYOR

Kadrosunun yaş ortalamasını düşürmek isteyen Newcastle ise 33 yaşındaki Trippier'in mevcut sözleşmesinin bitmesine sadece bir yıl kaldığı için bu yaz kulüpten ayrılmasına izin vermeye hazır.

EURO 2024'te de İngiltere Milli Takımı'yla mücadele eden Trippier, bir dönem Eddie Howe'un vazgeçilmezleri arasında yer alıyordu.

Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösterilen Kieran Trippier, geçen sezon Newcastle United'da çıktığı 39 maçta 1 gol attı ve 11 asist yaptı.

Galatasaray İngiltere Milli Takımının yıldızına göz dikti Kulübünden onay geldi

BAYERN'İN KAPISINDAN DÖNDÜ

İngiliz oyuncu geçtiğimiz Ocak ayında Bayern Münih'e transfer olmaya çok yakındı ancak Newcastle son anda vazgeçmişti.

Bayern'in Trippier'e olan ilgisi devam ederken AC Milan ve Monaco da oyuncuyla ilgileniyor.

YORUM YAZ