Galatasaray cephesinden ezeli rakiplerine olay açıklama! 'Fenerbahçe ne yaparsa yapsın... Beşiktaş'la ittifak kurdular'

Galatasaray'ın eski 2. Başkanı Işın Çelebi, ezeli rakipleri Beşiktaş ve Fenerbahçe hakkında olay ifadeler kullandı. Çelebi, Sarı-Kırmızılı ekibe karşı ittifak kurduklarına dikkat çekti. Detaylar haberimizde...

Galatasaray cephesinden ezeli rakiplerine olay açıklama! 'Fenerbahçe ne yaparsa yapsın... Beşiktaş'la ittifak kurdular'

Galatasaray Eski 2. Başkanı Işın Çelebi, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ittifak kurduklarının altını çizdi. Çelebi, Fenerbahçe'nin ne yaparsa yapsın Galatasaray'ı geçemeyeceğini söylerken Beşiktaş'ın ise 2. veya 3. sıra için mücadele etmesi gerektiğini belirtti. 

Haberin Devamı

Işın Çelebi, Radyospor'a şu açıklamaları yaptı: 

"Gerçekleştirdiğimiz son kongre şunu gösterdi: Galatasaray'ı karşısındaki rakipler birleşip, aşağıya çekmeye çalışsalar bile, Galatasaray bir istikrar çizgisi yakalamıştır. Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin Galatasaray'a karşı ittifak kurmaları kendileri açısından çelişki oluşturuyor. Her iki kulübün başkanları birbirini tamamlayan demeçler veriyorlar. Biri bir gün konuşursa, öteki ertesi gün konuşuyor."

Galatasaray cephesinden ezeli rakiplerine olay açıklama Fenerbahçe ne yaparsa yapsın... Beşiktaşla ittifak kurdular

Beşiktaş, Fenerbahçe'nin yan kuruluşu gibi oldu. Bu çok açık ortaya çıkıyor. Ama ben bunu çok önemsemiyorum. Bu stratejik yönetimde 5. kol faaliyeti uyguluyorlar; ama bu bir ilkeli olmak meselesi. İlkeli ve başarılı olmak. Gördüğüm kadarıyla Galatasaray yoluna devam edecek, çünkü kendi öz gücüne dayanarak mücadele ediyor.

'Fenerbahçe ne yaparsa yapsın Galatasaray'ın önüne geçemez'

"Galatasaray'da onun bunun yardımıyla iş yapmış insan yok. Bu tür insanlar hayatta başarılı olamaz. Son 2 yılın hakem hataları incelensin. Bakalım nasıl bir sonuç çıkacak? Fenerbahçe ne yaparsa yapsın Galatasaray'ın önüne geçemez. Beşiktaş başkanını da yakından tanıyorum. Onlar ikinci, üçüncü sıra için mücadele etmeliler."

YORUM YAZ