Galatasaray-Beşiktaş derbisi: Rams Park'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı

Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesinde sahaya çıkan bando takımı eşliğinde tüm statta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

Galatasaray-Beşiktaş derbisi: Rams Park'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı

Süper Lig'de yoluna namağlup devam eden sarı-kırmızılı ekip, 10. haftanın kapanış maçında RAMS Park'ta Beşiktaş'ı konuk etti. Sarı-kırmızılı kulüp, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir dizi etkinlik yaptı. Mücadele öncesinde saha kenarına çıkan "Cumhuriyet Bandosu"nun çaldığı marşlara taraftarlar coşkuyla eşlik etti.

Haberin Devamı

Galatasaray-Beşiktaş derbisi: Rams Parkta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı


 

Galatasaraylı futbolcular ve teknik ekip de Cumhuriyet Bayramı için özel hazırlanan ve üzerine Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün silüetinin yer aldığı kırmızı-beyaz tişörtler giydi. Tişörtlerin üzerine "29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun" ifadesi yer aldı.

Hakemler ve iki takım futbolcuları sahaya "Yaşasın Cumhuriyet" pankartıyla çıktı. Ayrıca taraftarlar da seremoni sırasında tribünde "Cumhuriyet'in 100'ü Galatasaray", "Türkiye Cumhuriyeti mesut, muvaffak ve muzaffer olacaktır" ve "Milyonlarca şehidin adıdır Cumhuriyet" yazılı pankartlar açtı.

Galatasaray-Beşiktaş derbisi: Rams Parkta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı

TUSAŞ şehitleri için saygı duruşu

Karşılaşma öncesinde Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketine (TUSAŞ) yönelik terör saldırısında şehit olanlar için saygı duruşunda bulunuldu. Galatasaray taraftarı, Beşiktaş derbisine büyük ilgi gösterdi. RAMS Park'ta yapılan karşılaşmayı 50 bine yakın sarı-kırmızılı taraftar tribünden izledi. Taraftarlar, maç öncesi ve sırasında takımlarına büyük destek verdi.

PERDEYİ DAVINSON AÇTI!

YORUM YAZ