MENÜ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten net açıklama: Bu iddialar tamamen asılsız

Fenerbahçe'nin deplasmanda Konyaspor ile 0-0 berabere kalmasının ardından aradaki puan farkını altıya çıkaran Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek açıklamalarda bulundu. Başkan Özbek, oyunculara borç olduğu dedikodularına ve Florya projesine değindi. İşte detaylar...

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten net açıklama: Bu iddialar tamamen asılsız

Galatasaray'da Başkanı Dursun Özbek, seçim öncesi özel röportaj vererek açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın gündemine gelen iddialar hakkında konuşan Özbek, ödemeler ve Kemerburgaz konularına da açıklık getirdi.

Haberin Devamı

'BU İDDİALAR TAMAMEN ASILSIZ'

Sivasspor galibiyetiyle şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet elde ettiklerini açıklayan Başkan Özbek'in asıl dikkat çektiği nokta ise Galatasaray'ın mali konularda sıkıntı yaşadığı iddialarıydı. Bu tarzdaki haberlere sert çıkan ve öfkelendiğini söyleyen Başkan Özbek, "Bu iddialar tamamen asılsız" dedi.

'BORCUMUZ SIFIR'

Özbek konuyla ilgili "Nisan ayı sonunda bütün ödemeleri yaptık. Ve bu ödemeler sadece futbol takımı ile sınırlı değil. Futbol dışında voleybol, basketbol, su topu, eskrim, yüzme branşları gibi amatör sporlarda bile bütün oyuncularımın ödemeleri yapıldı, borcumuz sıfır. Bunu çıkaranlar, G.Saray'ın huzuruna dinamit koymaya çalışıyor. Bir daha söylüyorum; bizim sporcularımıza delikli kuruş borcumuz bile yok! Yönetim, futbolcular, teknik heyet ve taraftarlarımızla şampiyonluğa inandık ve bu yolda başarılarımızla yürüyoruz." açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

"FLORYA PROJESİ GELECEĞİ KURTARACAK"

Başkan Dursun Özbek Florya projesi konusunu da gündeme getirdi. Özbek, futbol takımının Kemerburgaz'a taşınması ile devam edecek süreçte Florya'da yapmayı planladıkları projenin kulübün geleceğini kurtaracağını belirtip, "Florya projesi, Galatasaray'ın geleceğidir.

OKAN BURUK BÜYÜK DÜŞÜNÜYOR

Ciddi gelirler elde edeceğimiz ve ilk aşamada da Bankalar Birliği'ne borcumuzu kapatacağımız bir çalışmadır. Florya projesinden gelecek gelirin bir bölümü ile Bankalar Birliği'ne olan borcumuzu ödeyeceğiz. Böylece aylık 100 milyon TL'lik faiz giderinden de kurtulacağız" dedi.

Dursun Özbek: Bu şampiyonluğu hak ettiğimizi biliyoruz

Galatasaray Başkanı Dursun Özbekten net açıklama: Bu iddialar tamamen asılsız

YORUM YAZ