Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Barış Alper ve Oğuz Aydın açıklaması!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşmasının lansmanında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Özbek; transfer çalışmaları, Barış Alper Yılmaz ve adı sarı-kırmızılı kulüple anılan Alanyaspor'un yıldızı Oğuz Aydın hakkında gelen soruları da yanıtladı. İşte detaylar...

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşmasının lansmanında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Özbek beşinci yıldız vurgusu yaparak, "Hedefimiz 25. şampiyonluk ve beşinci yıldız. Önümüzdeki sene için yeni forma sponsorumuzun 5 yıldızlı formaya hazırlandığını tahmin ediyorum" dedi.

Haberin Devamı

BARIŞ ALPER AÇIKLAMASI

Adı Avrupa kulüpleriyle anılan Barış Alper Yılmaz'la ilgili gelen soruyu yanıtlayan Dursun Özbek, "Barış Alper bizim değerli bir oyuncumuz. Bu seneki transfer politikamızda şampiyon takımı bozma niyetinde değiliz. Takımın iskeletini tutma düşüncesindeyiz. Herhangi bir futbolcumuzla ilgili bir teklif de gelmiş değil. Bu sezon lig ve Avrupa müsabakaları çok çetin geçecek. Buna bağlı olarak da güç kaybetmeyi bırakın, takımın daha güçlü hale gelmesi için çalışıyoruz" dedi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbekten Barış Alper ve Oğuz Aydın açıklaması

'EN İYİ TAKIMI KURMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ'

Transfer döneminde 'baskı' hissedip hissetmediğinin sorulması üzerine Özbek, "Beşinci veya altıncı transfer dönemini yaşıyorum. Beklentiler var, Galatasaray yarışmacı bir takım. En iyi transferi yapmak zaten hedefi. Bu yüzden baskı demek yerine iyi kararlar alınması gereken bir konu olduğunu düşünüyorum. En iyileri almak isterken kulübün de ekonomik sürecini dikkate almak istiyoruz. Bunu kimse yanlış anlamasın. 'Başkan transfer yapmak istemiyor' demek istemiyorum. Bu bazen yanlış anlaşılıyor. Kulüp için en iyisini istiyorum. En iyi takımı kurmak için çalışıyoruz. Bazı eksikleri tamamlamak için çalışıyoruz. Niyetimiz kampa eksiksiz gitmek. Herkes çalışıyor, her gün bir aradayız" sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

OĞUZ AYDIN AÇIKLAMASI

Dursun Özbek, ismi Galatasaray ile anılan Alanyaspor'un kanat oyuncusu Oğuz Aydın ile ilgili ise, "Türkiye'nin iftihar ettiği bir futbolcu, çok beğendiğim bir oyuncu. Bütçemiz doğrultusunda gündemimizde olabilecek bir futbolcu" dedi. Başkan Özbek, Tete davası ile ilgili gelen soruya isa, "Tete davası 27 Haziran'daydı. Bugün 11 Temmuz'a ertelendiğini duydum. Davanın sonucu bekleme lazım" ifadelerini kullandı.

BATSHUAYİ SORUSUNU YANITSIZ BIRAKTI

Başkan Özbek, Michy Batshuayi ile ilgili sorulan soruya ise, "Michy Batshuayi'nin nesini sordun, anlamadım! Bu sorular transferin maliyetini etkiliyor. Transfer açıklamalarımızı genelde bittikten sonra yapıyoruz" yanıtını verdi.

YORUM YAZ