Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Seneye 5. yıldızla geleceğiz

Divan Kurulu’nun bu ayki toplantısı Florya’daki piknik eşliğinde gerçekleşti. Üyelerin karşısına 5 kupayla çıkarak gövde gösterisi yapan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “İnşallah önümüzdeki sene bu zamanlarda 5. yıldızı takıp yine burada buluşacağız” diye konuştu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Seneye 5. yıldızla geleceğiz

Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Geleneksel Şampiyonluk Pikniği, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapıldı. Organizasyona Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Yönetim Kurulu Üyeleri, Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan, Divan Kurulu Üyeleri, futbol akademisi antrenörleri, Taç Spor yönetici ve sporcuları ile camianın önemli isimleri katıldı. Etkinliğin açılış konuşmasını Divan Başkanı Aykutalp Derkan gerçekleştirdi. Dursun Özbek de kürsüye çıkarak haziruna hitap etti ve şunları dile getirdi:

Haberin Devamı

‘Birlik beraberliği koruyalım’

“Bugün burada çok güzel bir kutlama için hep beraberiz. Hepiniz pikniğimize hoş geldiniz. İnşallah önümüzdeki sezon, yine bu şekilde 25. şampiyonluk kutlamamızı da yapmayı planlıyoruz. Beşinci yıldız için geçtiğimiz iki yılda olduğu gibi birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek ve hatta biraz daha birliğimizi yukarıya çıkartarak beşinci yıldız hedefimize hep beraber yürüyeceğiz. İnşallah önümüzdeki sene bu zamanlarda 5. yıldızı takıp yine burada buluşacağız.”

YORUM YAZ