Galatasaray ayrılığı TFF'ye bildirdi! Almanya'ya transfer oldu

Şampiyonlar Ligi'nde Young Boys'a elendikten sonra yoluna Avrupa Ligi'ne devam eden Galatasaray'da transfer hareketliliği yaşanıyor. Sarı-Kırmızılılar, yıldız futbolcunun ayrıldığını TFF'ye resmen bildirdi. Sarı-Kırmızılılar transferin maliyetini KAP'a bildirdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu'nda İsviçre ekibi Young Boys'a elenen ve yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek olan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Teknik Direktör Okan Buruk'un kadroda düşünmediği ve Young Boys'la oynanan rövanş maçının ikinci yarısının başında oyundan aldığı Derrick Köhn, Almanya'ya geri döndü.

Haberin Devamı

GERİ DÖNÜŞE İKNA OLDU

Galatasaray'da performansı eleştirilen Derrick Köhn, Almanya'ya geri dönüyor. Werder Bremen, Derrick Köhn'ün kiralık transferi için Galatasaray ile anlaşma sağladı. 25 yaşındaki sol bek de Almanya'ya geri dönmeye ikna oldu.

Galatasaray ayrılığı TFFye bildirdi Almanyaya transfer oldu

HAVAALANINDA GÖRÜNTÜLENDİ

Köhn'ün havaalanından Almanya'ya dönüş görüntüleri ortaya çıktı. Transferin kısa zamanda resmiyet kazandı. Sağlık kontrollerinden sonra Köhn ile resmi sözleşme imzalandı.

GALATASARAY TRANSFERİ AÇIKLADI

Galatasaray, Derrick Köhn'ün Almanya'ya transfer olduğunu TFF'ye bildirdi. Köhn'ün Werder Bremen'le sözleşme imzalandı. Galatasaray, Köhn'ün Werder Bremen'e kiralandığını KAP'a bildirdi. Galatasaray'dan yapılan açıklama şöyle;

Profesyonel futbolcumuz Derrick Köhn'ün 2024-2025 sezonu için satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda SV Werder Bremen GmbH&Co. KGaA ile anlaşmaya varılmıştır.

Haberin Devamı

Galatasaray ayrılığı TFFye bildirdi Almanyaya transfer oldu

Yapılan anlaşmaya göre, satın alma opsiyonunun kullanılması durumunda SV Werder Bremen GmbH&Co. KGaA kulübümüze kesin transfer bedeli olarak 5.125.000 euro ödeyecektir.

İlaveten anlaşmada geçici transfer dönemi için 400.000 euro tutarında şarta bağlı bonus yer almaktadır.

Galatasaray ayrılığı TFFye bildirdi Almanyaya transfer oldu

PERFORMANSI ORTAYA ÇIKTI

Galatasaray'ın 3,3 milyon euroya kadrosuna kattığı tecrübeli oyuncu, 19 maça çıktı ve 1 gol, 2 asist yaptı.

Galatasaray ayrılığı TFFye bildirdi Almanyaya transfer oldu

YORUM YAZ