Florya'da derbi kanunları! Galatasaray, Fenerbahçe derbisine odaklandı

Galatasaray'ın hocası Okan Buruk, oyuncularını Fenerbahçe cephesinden gelebilecek hiçbir açıklamaya önem vermemeleri ve etkilenmemeleri konusunda uyarıyor. Muslera, Mertens ve Kaan gibi isimler, hafta boyunca takımla moral ve motivasyon konuşmaları yapıp, yeni yıldızlara Kadıköy’ün atmosferini anlatacak. Yönetim, oyuncuların birikmiş alacaklarını ve maç primlerini hesaplara yatırdı. Şampiyonluk primlerinin ödenmesi için de sıcak para arayışı başladı.

Erteleme maçında Gaziantep FK’yı yenerek Süper Lig’e 5’te 5’le başlayan ve liderlik koltuğuna oturan Galatasaray, daha son zaferin sevincini yaşayamadan, hafta sonundaki Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarına koyuldu.

Haberin Devamı

Tüm motivasyon Fenerbahçe derbisi

Cumartesi akşamı Kadıköy’de oynanacak mücadeleye yönelik ilk idmanını dün sabah yapan Sarı-Kırmızılı ekipte, derbiye yönelik özel önlemler alınmış durumda. Teknik direktör Okan Buruk, öğrencilerini özellikle motivasyon açısından zorlu mücadeleye kusursuz şekilde hazırlamak istiyor. Diğer taraftan yönetim de kesenin ağzını açarak oyuncuların motivasyonunu daha da artırmayı hedefliyor.

Floryada derbi kanunları Galatasaray, Fenerbahçe derbisine odaklandı

Sakatlık riski alınmayacak

Okan hoca ilk olarak oyuncularını Fenerbahçe cephesinden gelebilecek hiçbir açıklamaya önem vermemeleri ve etkilenmemeleri konusunda uyardı. Kadıköy’e düşük tansiyonla gitmelerinin kendileri açısından avantaj olacağını düşünen Buruk, derbide zaferin anahtarını “Sabır ve disiplin” olarak belirledi. Buruk ayrıca sakatlığı veya ağrısı olan hiçbir öğrencisini sahaya sürmeyeceğini kaydedip, kimsenin kendisini riske atmamasını istedi.

Haberin Devamı
Dursun Özbek'ten MHK'ya çok sert Atilla Karaoğlan tepkisi'

Tecrübelerini aktarıyorlar

Takımın tecrübeli isimlerinden Muslera, Mertens ve Kaan Ayhan da hafta boyunca idmanlarda arkadaşlarıyla moral ve motivasyon konuşmaları yapacak. Yeni yıldızlara Kadıköy’ün atmosferini anlatacak olan kaptanlar, nelere dikkat etmeleri gerektiğiyle ilgili takım arkadaşlarını bilgilendirecek.

Floryada derbi kanunları Galatasaray, Fenerbahçe derbisine odaklandı

Moral yemeği yiyecekler

Kadıköy’de zafer yaşamak isteyen Başkan Dursun Özbek ve kurmayları da oyuncuların birikmiş alacaklarıyla maç primlerini hesaplara yatırdı. Ayrıca son şampiyonluğun primlerinin ödenmesi için de herkes elini cebine atmaya başladı. Sıcak kaynak arayışı tamamlandığında bu primler de oyunculara ve teknik ekibe ödenecek. Derbi öncesi tüm takım moral yemeği yiyecek, Özbek de Florya’da giderek Sarı-Kırmızılı ekibe başarılar dileyecek.

Metin Karabaş

YORUM YAZ