FLAŞ! Brezilyalı yıldız Galatasaray'da!

Marsilya'nın Brezilyalı savunmacısı Matheus Doria, kendisine ait twitter hesabından mesaj attı: Bekle beni İstanbul. Geliyorum.

FLAŞ! Brezilyalı yıldız Galatasaray'da!


Galatasaray'da ilk transfer bitmek üzere. Sarı-Kırmızılı ekibin, eski teknik direktör Roberto Mancini döneminde de renklerine bağlamaya çalıştığı Brezilyalı savunmacı Doria, resmi twitter hesabından çok şaşırtıcı bir tweet attı. Brezilyalı savunma oyuncusu, "1 yıldır bugünü bekliyordum. Bekle beni İstanbul. Geliyorum" şeklinde bir tweet atarak, Galatasaray'ın resmi twitter hesabını takibe aldı.

Cim Bom, Roberto Mancini'nin isteği üzerine geçtiğimiz yıl transfer döneminde de genç yıldızla uzun süre ilgilenmiş ancak transferde başarı sağlayamamıştı.

Brezilya ekibi Botafogo'daki 68 maçta 2 gol atan ve performansıyla Avrupa kulüplerinin ilgisini çeken Doria, geçtiğimiz sezon başında Fransız ekibi Marsilya'ya transfer olmuş ancak hiçbir maçta forma giymemişti. Fransızlar Doria'nın bonservis bedeli olarak 8 milyon Euro ödemişti.

9 maça çıktı

Marsilya, genç stoperi kadrosuna dahil ettikten sonra ara transfer döneminde bir başka Brezilya ekibi Sao Paolo'ya kiralık olarak göndermişti. Doria, yarım sezon forma giydiği Sao Paolo'da 9 maça (5 maç lig, 4 maç Libertadores) çıkıp, 1 kez de ağları sarsmıştı.

20 yaşındaki Doria, U20 Brezilya Milli Takımı'nda 10 kez forma giymiş, 1 kez de Sambacılar A Milli Takım kadrosuna davet edilmişti.




Telefonla ulaştığımız Galatasaraylı yöneticiler ise bu gelişme sonrası Brezilyalı futbolcu ile herhangi bir ilgilerinin olmadığını açıkladı.

Öte yandan Doria, attığı tweet sonrası Galatasaraylı taraftarlar tarafından mesaj yağmuruna tutuldu.

Galatasaray koreografisi paylaştı

Galatasaray hakkında attığı ilk tweetin ardından 2 sonra sonra ise Doria Galatasaray'ın Beşiktaş derbisinde açtığı koreografiyi paylaşarak "Bu gerçekten olağanüstü" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ