Fernando Muslera: 'Allah biliyor, Allah biliyor!

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Fatih Karagümrük ile karşılaştı. Rakibini 3-2 mağlup eden sarı-kırmızılı takım, şampiyonluk yolunda dev bir adım attı. Karşılaşmanın ardından kaleci Fernando Muslera'nın sözleri ise sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe'nin önünde liderliğini sürdüren Galatasaray, kritik bir eşikten daha kayıpsız döndü. Sarı-kırmızılı takım, 1-0 geriye düştüğü maçta Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup ederek şampiyonluk yolunda dev bir adım daha attı. Aslan bu galibiyetle puanını 99'a yükseltirken ezeli rakibi Fenerbahçe ile arasındaki 6 puanlık farkı korudu.

Haberin Devamı

PERDEYİ MENDES AÇTI

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan kritik maçta gol perdesini Fatih Karagümrük'ün yıldızı Mendes açtı. Tolunay Kafkas'ın öğrencileri 34. dakikada gelen bu golle 1-0 öne geçti. Golün ardından baskısını artıran Galatasaray, 45+4'te Barış Alper Yılmaz'ın golüyle skoru eşitledi ve mücadelenin ilk yarısı 1-1 sona erdi.

BERKAN ATTI 3 PUAN GELDİ

Sarı-kırmızılı takım, 70. dakikada Dries Mertens'in golüyle Fatih Karagümrük karşısında 2-1 öne geçti. 83'te Markao, Fatih Karagümrük adına ağları havalandırarak skoru 2-2'ye getirdi. Son anlarda baskısını sürdüren Galatasaray, Berkan Kutlu'nun 90. dakikadaki golüyle 3-2 kazanarak 3 puana uzandı.

Fernando Muslera: Allah biliyor, Allah biliyor

MUSLERA'NIN SÖZLERİ VİRAL OLDU

Karşılaşmanın ardından Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera, serzenişte bulunurken görüntülendi. Uruguaylı eldiven maçın ardından Mauro Icardi'nin yanında soyunma odasına giderken, "Allah biliyor, Allah biliyor! Her şeyi biliyor!" sözlerini sarf etti. Tecrübeli futbolcu bu sözlerinin ardından takım arkadaşları ile birlikte soyunma odasına gitti.

YORUM YAZ