Derbide Fenerbahçe'yi mağlup eden Galatasaray kesenin ağzını açtı! Prim geleneği bozulmadı

Süper Lig'in 6.haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe'nin konuğu olan Galatasaray, Kadıköy deplasmanından 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. Süper Lig'in ilk haftasında puan kaybetmeden yoluna devam eden sarı-kırmızılılar, derbi galibiyeti sonrası prim geleneğini bozmadı. Fenerbahçe zaferi sonrası yönetim kesenin ağzını açtı. İşte haberin detayları.

Derbide Fenerbahçe'yi mağlup eden Galatasaray kesenin ağzını açtı! Prim geleneği bozulmadı

Süper Lig'in 6.haftasında oynanan derbide Türk futbolunun iki çınarı Fenerbahçe ve Galatasaray karşı karşıya geldi. Kadıköy'de oynanan derbide Galatasaray Livakovic (kk), Dries Mertens ve Gabriel Sara'nın golleriyle rakibini 3-1 mağlup etti. Sarı-lacivertlilerin tek golü ise Edin Dzeko'nun kullandığı penaltı atışından geldi. 

Haberin Devamı

YÖNETİMİN KESENİN AĞZINI AÇTI

Derbi galibiyetinin ardından yönetim harekete geçti. Sporx'in derlediği habere göre; Galatasaray'da yönetim, Fenerbahçe derbisi öncesi prim belirlememişti ancak Kadıköy'de alınan galibiyetin ardından takıma prim verilme kararı alındı. Galatasaray Yönetimi, derbi öncesi de oyuncuların geçmişe dönük alacaklarına yönelik önemli bir ödeme gerçekleştirmişti.

1 GÜN İZİN

Öte yandan Okan Buruk derbi sonrası oyunculara 1 günlük izin verdi. 25 Eylül Çarşamba günü PAOK ile oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi maçı için hazırlıklara yarın başlanacak.

YORUM YAZ