Copa America'ya Davinson Sanchez damgası

Yarı finalde Uruguay’ı da devirerek finale kalan Kolombiya’da bir kez daha maçın adamı Davinson Sanchez seçildi. 28 yaşındaki savunmacı istatistikleriyle sahaya damgasını vururken, pazar geceki finalde de Messi’yi durdurmaya çalışacak.

Copa America'ya Davinson Sanchez damgası

Galatasaray’da gösterdiği performansla yeniden Avrupa devlerinin ilgisini üzerine çeken Davinson Sanchez, Copa America’daki grafiğiyle zirve yaptı. Yarı finalde Uruguay’ı tek golle mağlup eden Kolombiya Milli Takımı’nda maçın adamı bir kez daha Sanchez seçildi. 28 yaşındaki futbolcu, grup aşamasında da benzer bir başarıya imza atmıştı.

Haberin Devamı

Uruguay karşısında takımının en fazla ikili mücadele kazanan, en fazla top kapan ve hiç hava topu kaybetmeyen ismi olan Sanchez’in yükselişi, Galatasaray camiasını da mest etmiş durumda.

Copa Americaya Davinson Sanchez damgası

GALATASARAY TEBRİK ETTİ

Sarı-Kırmızılı kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda da “Copa America’da ülkesi Kolombiya ile adını finale yazdıran oyuncumuz Davinson Sanchez’i tebrik ediyoruz” denildi.

İstatistikleriyle turnuvaya damgasını vuran Sanchez, pazarı pazartesiye bağlayan gece 03.00’te oynanacak Arjantin - Kolombiya finalinde bu kez Lionel Messi’yi durdurmaya çalışacak.

Copa Americaya Davinson Sanchez damgası

YORUM YAZ