Barış Alper Yılmaz'ın bonservisi belirlendi! İşte Galatasaray'ın istediği ücret...

Galatasaray'da kadroya katılacak isimler kadar takımdan ayrılması gündemdeki oyuncuların durumu da merak ediliyor. Sarı-Kırmızılılar, ilgi gören milli yıldızları için kararını verirken bu kararı oyuncular ile de paylaştı. Aslan, ayrıca Barış Alper Yılmaz'ın bonservis ücretini de belirledi.

Barış Alper Yılmaz'ın bonservisi belirlendi! İşte Galatasaray'ın istediği ücret...

Galatasaray'da yeni sezon öncesi kadro çalışmaları hız kazanmış durumda. Sarı-Kırmızılılar'da takımdan ayrılma ihtimali bulunan isimlerin de durumları netleşiyor.

Haberin Devamı

NELSSON ARTIK KALMAYA YAKIN

Geçtiğimiz sezon içerisinde birkaç kez ayrılık mesajı veren, son 2 transfer döneminde ayrılığın eşiğinden dönen Victor Nelsson’un, bu yaz satılmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak yaşadığı sakatlık nedeniyle EURO 2024’e gidemeyen Nelsson’un, şu ana kadar beklediği teklifleri alamadığı öğrenildi. Okan Buruk, 25 yaşındaki stoperin takımda kalmasını istiyor. Danimarkalı savunmacı da tekrar Şampiyonlar Ligi sahnesine çıkmak için Galatasaray’da kalmaya daha sıcak bakıyor. Nelsson ve menaceri bir yandan da Sevilla’dan haber bekliyor. İspanyol kulübü tekrar devreye girmezse, Nelsson’un Galatasaray’da yola devam etme ihtimali çok yüksek görünüyor.

Barış Alper Yılmazın bonservisi belirlendi İşte Galatasarayın istediği ücret...

YÖNETİM KARARINI BARIŞ'A BİLDİRDİ!

Haberin Devamı

Transferin gözde ismi Barış Alper Yılmaz hakkındaki son karar belli oldu. Galatasaray Yönetimi, astronomik bir teklif gelmediği müddetçe Milli yıldızı kesinlikle bırakmayı düşünmüyor. EURO 2024’te harikalar yaratan ve sezon boyu Sarı-Kırmızılı formayla ortaya koyduğu performansı taçlandıran, böylece Avrupa devlerinin transfer listesine en üst sıralardan giren Barış için, minimum 30-35 milyon Euro bandında bir bonservis bedeli belirlendi. Sarı-Kırmızılılar, bu seviyenin altında gelecek teklifleri değerlendirmeye bile almayacak. Konuyla ilgili olarak Barış’la da bir görüşme yapıldığı, genç oyuncunun da son kararı tamamen kulübe bıraktığı öğrenildi.

Barış Alper Yılmazın bonservisi belirlendi İşte Galatasarayın istediği ücret...

KEREM AKTÜRKOĞLU'NDAN KRİTİK GÖRÜŞME

Galatasaray’ın transfer görüşmesi yapmak için izin verdiği Kerem Aktürkoğlu, Real Sociedad ile bir kez daha masaya oturacak. Suudi Arabistan kulüplerinin de kadrosuna katmak istediği Milli yıldız, kariyerine şimdilik Avrupa’da devam etmenin planlarını yapıyor.

BONSERVİS BEKLENTİSİ NET!

Galatasaray’ın ise Kerem’den 14 milyon Euro gibi bir bonservis beklentisi var. Sociedad eğer Kerem’le anlaşırsa, Galatasaray’a 9 milyon Euro’luk bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılılar her ne kadar Kerem’e kolaylık sağlama sözü verse de bonservis pazarlıklarının da zaman alacağı tahmin ediliyor.

 

Barış Alper Yılmazın bonservisi belirlendi İşte Galatasarayın istediği ücret...

YORUM YAZ