Bafetimbi Gomis'ten Yunus Akgün ve Kerem Aktürkoğlu'na övgü

Galatasaray'ın tecrübeli forveti Bafetimbi Gomis, 3-2 kazandıkları Kasımpaşa maçının ardından konuştu. Zor bir maç oynadıklarını dile getiren 37 yaşındaki golcü, Yunus Akgün ve Kerem Aktürkoğlu'na da övgüler yağdırdı.

Bafetimbi Gomis'ten Yunus Akgün ve Kerem Aktürkoğlu'na övgü

Süper Lig'in 6. haftasında konuk olduğu Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup eden Galatasaray'da Bafetimbi Gomis, 90 dakikanın ardından kulüp televizyonuna konuştu. Takımının ilk golünü atarak bu sezon çıktığı 6. lig maçında 4. kez rakip fileleri havalandıran Aslan'ın 37 yaşındaki forveti, zorlu bir mücadeleden galibiyetle ayrılmanın önemine vurgu yaptı.

Haberin Devamı

2 gol atan Kerem adına da mutlu olduğunu dile getiren Gomis, ''Zor bir maç oldu. Kazandık, üç puanı üç golle aldık. Kazanmak önemliydi. Kerem adına da çok mutlu oldum. Onun da katkısıyla kazandık. Zorlu bir mücadeleydi. Yunus’un da Kerem’in de mücadelesi müthişti. Attığım golden dolayı mutluyum. Zor bir işi başardık. Bundan sonra elimizden geleni yapacağız.'' ifadelerini kullandı.