Alman yıldız Leon Goretzka bir hamlesiyle transfer ateşini yaktı! 'Come to Galatasaray'

24.şampiyonluğun ardından hız kesmeden transfer harekatına başlayan Galatasaray'da, çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Kadrodaki eksiklikleri Okan Buruk'un önderliğinde doldurmaya çalışan sarı-kırmızılılar hakkında flaş bir gelişme yaşandı. 29 yaşında Alman futbolcu Leon Goretzka'nın sosyal medyada yaptığı bir hamle ortalığı karıştırdı. İşte haberin detayları.

Alman yıldız Leon Goretzka bir hamlesiyle transfer ateşini yaktı! 'Come to Galatasaray'

102 puanla sezonu şampiyon kapatan Galatasaray, 24.şampiyonluk kupasını müzesine götürdü. Gelecek sezon 25.şampiyonluk ve 5.yıldız için ter dökecek olan sarı-kırmızılılar, bir yandan da Avrupa arenasında boy gösterecek. Bu yoğun fikstür için eksikliklerini tamamlamaya çalışan Galatasaray, transfer hareketliliği sürüyor. 

Haberin Devamı

Kimin gidip, kimin kalacağı, kimin transfer edileceği merak edilirken Bayern Münih forması giyen Alman yıldız Leon Goretzka'nın yaptığı bir hamle kafaları karıştırdı.

'COME TO GALATASARAY'

Leon Goretzka'nın Instagram'da yaptığı bir paylaşıma Borussia Mönchengladbach futbolcusu Christoph Kramer 'Come to Galatasaray' yorumunu yaptı. Goretzka'nın bu yorumu beğenmesi kafaları karıştırırken, sosyal medyayı salladı.

Alman yıldız Leon Goretzka bir hamlesiyle transfer ateşini yaktı Come to Galatasaray

Christoph Kramer ile Leon Goretzka'nın Bochum'da forma giydikleri dönemden bu yana yakın arkadaş oldukları biliniyor. Ayrıca yorumu yapan Kramer'in de, Galatasaray'la görüşme gerçekleştirdiği iddialar arasında. 

SATIŞ LİSTESİNDEKİ 6 İSİMDEN BİRİ

Sözleşmesi 2026 yılında bitecek olan Goretzka'nın Bayern'i 6 kişilik satış listesinde olduğu biliniyor. Sky Sports'un haberine göre; Goretzka için belirlenen bonservis teklifinin yapılması halinde yollar ayrılacak.

YORUM YAZ