Galatasaray savunmasında yeni dönem

Fenerbahçe derbisi öncesi Galatasaray’da savunma hattı değişiyor. Son Başakşehir maçında Chedjou’yu kızağa çeken Riekerink, bu kez Hakan Balta’yı da yanına çekip, Semih Kaya-Serdar Aziz ikilisini kullanmaya hazırlanıyor

Galatasaray savunmasında yeni dönem

Galatasaray savunmasında yeni dönem start alıyor... Sezon başından beri Hakan Balta-Chedjou tandemiyle oynayan Sarı-Kırmızılılar, Fenerbahçe derbisi öncesi bu düzende değişikliğe gidiyor. Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, son Başakşehir maçında sürpriz bir şekilde Chedjou’yu kızağa çekmişti.

Kadıköy’deki mücadele öncesi Hakan Balta’nın da kulübeye çekileceği öğrenildi. Hollandalı teknik adam, savunmanın göbeğinde Semih Kaya-Serdar Aziz ikilisine görev vermeye hazırlanıyor. Eğer bu ikili iyi iş çıkarabilirse, Galatasaray yerli ve nispeten genç stoper hattıyla geleceğin kadrosu için önemli bir temel atmış olacak.


Yasin Öztekin’in cezası sona erdi


Beklerde aynı isimler

Riekerink, beklerde ise bir değişiklik yapmayı düşünmüyor. Sağda Sabri ve solda Carole’ün oynamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Cezası biten Tolga Ciğerci de, Selçuk İnan’la birlikte orta sahanın merkezinde yer alacak. İleri uçta Eren Derdiyok’un, solda Bruma’nın, forvet arkasında da Wesley Sneijder’in yeri garanti.

Sağ kanatta ise Podolski, Sinan Gümüş ve hatta yönetim tarafından ceza verilen Yasin Öztekin arasında bir tercih yapılması söz konusu. Hollandalı teknik adam son kararını milli ara dönüşünde, sakatlık ve kondisyon durumlarına göre verecek.

Metin Karabaş


Galatasaray'da flaş derbi kararı! Selçuk İnan...

Haberin Devamı
YORUM YAZ