MENÜ

Galatasaray, Robert Zulj ve Bryan Verboom'u transfer listesine aldı

Galatasaray, transfer listesine alternatif isimler katmaya devam ediyor. Greuther Fürth forması giyen Robert Zulj ve Zulte Waregem’in oyuncusu Bryan Verboom için nabız yoklayan yönetim, transferleri bitirmek için gelecek hocayı bekliyor.

Galatasaray, Robert Zulj ve Bryan Verboom'u transfer listesine aldı

Takımın başına yeni bir teknik direktör gelmeden önce bazı oyuncularla prensip anlaşması sağlayıp, transferde geri kalmak istemeyen Sarı-Kırmızılılar, listesindeki alternatifleri de çoğaltmaya başladı.

Bu sezon Bundesliga 2 takımlarından Greuther Fürth formasıyla iyi bir performans sergileyen Robert Zulj ile ilgilendiği ifade edilen Özbek yönetiminin, forvet de oynayabilen ofansif orta sahayı 2 milyon Euro civarında bir rakama bitirmeye çalıştıkları bildirildi. Son dönemde Alman basınında çıkan haberlere göre, Avusturyalı yıldızla Eintracht Frankfurt’un da ilgilendiği konuşuluyor.

Beşiktaş'tan Kolarov'a şartlı evet!

ADI BEŞİKTAŞ'LA DA ANILMIŞTI

Diğer yandan İnter’e gönderilen Alex Telles’in Türkiye’ye dönmek istememesi ve Carole-Olcan ikilisinden de yeteri kadar verim alamayan Cimbom, adı daha önce Beşiktaş’la da anılan Belçika ekiplerinden Zulte Waregem’in sol beki Bryan Verboom’u da gündemine aldı.

Sarı-Kırmızılılar’ın, bu transfer için ise yaklaşık 2.5 milyon Euro’yu gözden çıkardığı kaydedildi. Menajerler aracılığıyla nabız yoklanan bu oyuncuların ve kulüplerinin, Galatasaray'la anlaşmaya sıcak baktığı belirtildi.

İşte Galatasaray'ın CAS savunması

YENİ TEKNİK ADAM BEKLENİYOR

Yapılan görüşmelerden olumlu sonuç çıkaran Sarı-Kırmızılılar’ın bu transferleri bitirmek için gelecek yeni hocayı bekledikleri kaydedildi. Yönetimin, takımın başına getirilecek ismin onay vermesi halinde ise oyuncuların kulüplerine resmi teklif yaparak, kısa süre içinde bu futbolcuları kadroya katmak istedikleri öğrenildi.


ROBERT ZULJ
DOĞUM TARİHİ: 05.02.1992 (24)
DOĞUM YERİ: Wels (Avusturya)
BOYU: 189 cm
MEVKİİ: Orta saha
TAKIMI: Greuther Fürth


BRYAN VERBOOM
DOĞUM TARİHİ: 30.01.1992 (24)
DOĞUM YERİ: Brüksel (Belçika)
BOYU: 175 cm
MEVKİİ: Sol bek
TAKIMI: Zulte Waregem

Kaynak: Habertürk

Haberin Devamı
YORUM YAZ